Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:16 | februari 17, 2019

Jag ska bli gudmor!

Gudmor

På alla hjärtans dag hade Forni bjudit ut mig på kärlekslunch på Sturehof. Och direkt när jag slog mig ner, lös hon upp med universums gladaste leende och drog upp påsen vid sidan om henne. Jag hade ingen aning om vad som gömdes sig i den lilla påsen.

gudmor

Det var en bok, glitter, klubbor och massa annat skoj.

gudmor

Forni sa åt mig att öppna boken – och där låg ett meddelande från den lilla (eller numera stora!) 160 grams köttlimpan som bakas i magen. Tänk att den lilla krabaten nu börjar närma sig 20 cm strecket. Det är liksom två cola light burkar som flyter runt där i kistan. Kan inte fattas att mitt gudbarn bakas i min bästis mage. Kommer man någonsin förstå det?

gudmor

Sedan fick jag mitt alldeles egna ”Love Actually” moment! Håll i er! Blev så glad att jag hoppade över sidor och var tvungen att börja om för ens kunna ta in vad det stod.

För att ni ska förstå könsfestkonceptet så har jag mer eller mindre hetsat Forni och Damon att jag och Markus ska styra århundrades könsfest. Vad är då en könsfest? Min kusins kompisgäng har alltid anordnat tillställningar där gudmor/gudfar eller annan rolig kreativ prick får en lapp med barnets kön, utan att föräldrarna tagit del av informationen. Sedan ställer man till med ett kalas och bjuder in de närmsta och sedan kan man på olika vis: könstårta, ballonger, vengaler etc.

Haha, kolla på den här filmen: Best of 2017 baby gender reveal. 

gudmor

gudmor

gudmor
Åh, blev så rörd. Wow, så stort! Jag ska lära lilla livet allt jag kan och när dina föräldrar inte lyssnar eller förstår ska jag alltid finnas där, det lovar jag. Sedan ska du och jag hitta på massa roliga äventyr, utan mamma och pappa. Och du ska alltid få den finaste presenten av mig.

Men framför allt ska jag ge dig så mycket kärlek att hälften vore nog.

Längtar tills du gör entré i våra liv, livet kommer aldrig bli desamma. För jag vet att du är en speciell liten jävel som lurar därinne.

Älskar er!


7 kommentarer7 kommentarer om “Jag ska bli gudmor!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Verkar vara kul fester de där könsfesterna. Varför det nu är så viktigt med vilket kön det är. Givetvis ska det vara stereotypt att killar är blå och tjejer rosa/röd redan innan de fötts.

  Svara
 • Så fin grej! Blev alldeles tårögd och rörd. Så sjukt men känns ju som att man känner er lite eftersom man har läst era bloggar i så många år. Vilken lyckans ost som får just dig till gudmor! Grattis <3

  Svara
 • Älskar dig!

  Svara
 • Vill ni själva skaffa barn i framtiden?

  Svara
 • Men vilken fin grej! Blev helt tårögd när jag läste detta! Följt er båda så så länge (ända sedan början) och det är klart att DU ska vara gudmor!!!!
  https://nouw.com/zndra

  Svara
 • Du kommer bli en toppengudmor! Full av upptåg och genomsnäll som det verkar!

  Svara
 • Verkar som att forni redan vet könet enligt hennes senaste inlägg om graviditeten. Då är är det väl inte kul att ha en sådan fest?

  Svara