Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | februari 16, 2019

Blir bortskämd…

Igår avrundade jag jobbdagen med mina favorittjejer på Her Hour och min soliga fotograf Angelica på The Sparrow. Grand hotells nya botiquehotell beläget mitt i smeten! Ska berätta mer om det imorgon men nu kikar vi på min alla hjärtans dag present.

Lorpan hade nämligen överraskat mig med en natt på Grand Hotell Saltsjöbaden, så igår efter jobbet satte vi oss på Saltsjöbanan för att hoppa av på slutstationen. Jag är ju uppväxt i Nacka, närmare bestämt Storängen. Så jag har spenderat en hel del tid transporterandes i dessa vagnar under mina tonår.

Vi hoppade direkt i våra badkläder. Jag hade med mig en baddräkt som jag inte använt på ett tag, och den hade blivit så liten i rumpan. Så jag säger:

– Men gud vad liten den blivit, hela rumpan hänger ut.

– Åh, nej har du krympt den i tvätten?

– Nä, har inte tvättat den.

Haha, sedan börjar båda gapskratta. Noll självinsikt. Jävligt trevligt dock att man fått en större bakdel, det tackar jag inte nej till.

Efter bubbelkopp och ett glas bubbel svidade jag om till en klaustrofobi tight skinnstass. Man kan alltså inte bära denna klänningen om man är på tu man hand. Den går inte att få av själv. Så är man singel måste man ha ett garanterat hemsläp eller vän till granne som kan slita av den. En gång var jag utklädd till catwoman på en maskerad med matchande latexstövlar. När jag kom hem gick det inte att få av den så sov svettandes i latex och morgonen efter var jag bokstavligen talat tvungen att gå ner till Forni med latexsvansen mellan benen, skamset möta grannarnas miner och så fick hon hjälpa mig att slita av den. Tur att vi bodde port i port.

Hotellet var så fint! Megapampiga lokaler! Jag hade kanske renoverat och gett spadelen ett ansiktslyft men annars var allt tipptopp!

Maten var riktigt bra! Ser ni skålen till vänster? Det är en cheddarpotatiscreme med tryffel. Hej då! Som att mixa Max Hamburgares lyxpommes med cheddar och toppa med tryffel.

När jag inte trodde att jag skulle få ner en tugga till trillade den här soliga tallriken in. Det var bara att hugga in. En blodgrapesorbe med lakris och choklad. Satan vad ljuvligt det var.

Vi vaknade ganska tidigt till pangväder!

Då tvingade jag Lorpan att dra på sig mögelmasken som jag kallar den. Man ser ut som en mögelskada, det är en sådan bubbelmask. Sedan somnade vi om en timme med maskerna på framför bruset av Nyhetsmorgon.

För att inta frukost! Igår sa en tjej på The Sparrow att de tagit bort alla saker som man aldrig äter på hotellfrukostar typ sill. Jag och Angelica kollade på varandra och utbrast samtidigt att det minsann var det bästa. Haha, fast det är nog bara vi som tycker det.

Alltså jag älskar sill något obeskrivligt. För i tiden hade jag ett lager med senapssill som jag käkade som fyllemat när jag kom hem från krogen.

Här kan man ju gifta sig! Japp, tack och hej leverpastej! Det var den magiska fredagen!

Nu sitter vi på Saltsjöbanan in igen för att göra resten av helgen i stan i drömvädret! Hopppas ni har en magisk helg so far! Puss!


3 kommentarer3 kommentarer om “Blir bortskämd…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snälla petra du som har lite av skrivandets makt och är hundälskare o egen hund för detta vidare hjälp till snälla dom ska dödas nästa vecka för människans ego 😭😭😭https://djurrattsalliansen.se/2019/02/07/responsen-fran-goteborgs-universitet-hundarna-ska-dodas/

    Svara
  • Drömmigt minst sagt!!!

    Svara
  • Fast nu betyder ju ”på TU man hand” just det att man är två 😂.

    Svara