Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:20 | februari 11, 2019

Tre looks jag vill bära just nu

Som ni vet så spritter det i benen utav längtan efter våren för mig. För att stilla den längtan sveper jag mer än gärna in mig i pasteller, bruna toner och puffiga klänningar för att liva upp i detta annars gråa väder. Inpspireras till att klä er i färg ni med genom dessa tre looks som jag önskar att jag kunde strutta runt i denna vecka.

 

1. Väska 2. Kjol 3. Blus 4. Klackar

1. Väska 2. Byxor 3. Blus 4. Kavaj

1. Väska 2. Kappa 3. Klackar 4. Klänning 5. Halsband


1 kommentarerEn kommentar om “Tre looks jag vill bära just nu”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Jag har hittat massor med snyggt på Safira men jag tvekar på dem som företag. Rabattkoden du lade ut och en de har på sin hemsida funkar inte. Jag mejlade dem för ca 5 dagar sedan för att fråga dem en sak, och fick tillbaka ett standardsvar som var julanpassat. Vilket känns lite sjukt i mitten på februari?
    Vågar man handla från Safira? Hur är kvaliteten? Har läst så mycket olika åsikter! Förstår att det är svårt för dig som ”ansikte utåt” att svara på men just nu känns de som företag allt för oseriösa och då vet jag inte om jag törs handla från dem?

    Svara