Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | februari 8, 2019

Leopardkjol Lyx vs. Budget.

Leopardkjol

God morgon mina favoriter! Äntligen fredag! Är redo att sopa den här trötta veckan bakom mig och kickstarta nästa vecka med energi. Skulle egentligen ha plåtat idag, men sakerna jag skulle fota har inte kommit fram men då jag ligger efter med en hel del annat så var det ganska skönt. Ska bränna av hela to-do listan och starta helgen med ett lugn. Vilken jävla plan kanske till och med ska fira med att knäcka en cola light så här på morgonkvisten, det är ju ändå fredag. Life.

Vi startar dagen med ett litet tips! Ni är flera som verkar älska min leopardkjol från Realisation Par. Dessvärre kostar ju den en slant, men nu såg jag att H&M fått in en liknande till en bråkdel av priset. Så för alla er som varit sugna så är ju detta ett riktigt kap då den kostar en bråkdel av priset.

Leopardkjol – klick (reklamlänk) + Mönstradkjol – klick (reklamlänk).

Leopardkjol


5 kommentarer5 kommentarer om “Leopardkjol Lyx vs. Budget.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygga kjolar!

  Svara
 • Vad är historien bakom att du bytte förlovningsringen du fick av Marcus till en större? Skulle vara roligt att höra?

  Svara
 • Historien?

  Svara
 • Hej Petra,
  Har kjolen från Realisation både resår i midjan och blixtlås?

  Svara
 • Nej, bara resår ; )

  Kramar!

  Svara