Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:03 | februari 7, 2019

Förlorad och hittad vigselring.

LWL Vigselring

Amen hallå gänget! Den här dagen har inte alls gått som jag tänkt mig. Vad hände hela dagen försvann innan jag ens hann slå upp ögonen typ? Förstår inte vad det är med mig men jag har varit så trött de tre senaste dagarna. Känns som jag skulle kunna sova i en vecka i sträck. Så jobbigt, avskyr att inte ha energi är ju som ett ångande redbull tåg annars.

Idag hände det sjukaste, ni som följer mig på instagram @petratungarden har säkert redan sett hela händelsen men jag tappade min vigselring. Upptäcker det när jag sitter på ett möte och tror först inte mina ögon. Vart tusan är min ring? Sedan drabbades jag av panik och hjärtat slog i hundraåttio. Det enda som dunkade i skallen var det faktumet att jag inte hade försäkrat den, trots att jag bestämt sagt att jag ska göra det en triljard gånger. Så vi avslutar mötet i en rasande takt, likt snabbspolning på instagram. Kastar mig ut på gatan och springer genom kraterna till isblock hemåt, kändes som att jag kvalade in till årets Robinson. Försökte parera bilar och springa längst vägen jag cyklade till jobbet, samtidigt som jag maniskt spejade efter ringen mellan alla högar av en grå liknande slush av is, grus och slask.

Med andan i halsen sladdar jag in på innergården och börjar gräva där cykeln stod. Och där i ett cykelspår låg den kristallklart och glänste, helt ovetandes om min oro. Kändes nästan som den kollade medlidande på mig:

”Här är jag ju. Varför har du jagat upp dig”

Axlarna sjönk kanske tio centimeter i ett andetag och hjärtat gick från att pumpa frenetisk till en mer hanterlig nivå.

Fick så förbannat bråttom imorse till en inspelning att jag valde att damma av cykeln som stod insnöad på innergården. Den satt fastgjuten som en argsint hingst i snön och vägrade flytta på sig så var tvungen att rycka loss den. Antar att ringen gled av i samma veva.

Gah, den lättnaden. Orkar inte.

Nej, nu ska jag ta tag i massa jobb som jag inte hunnit med under dagen vi hörs lite senare ikväll älsklingar <3


12 kommentarer12 kommentarer om “Förlorad och hittad vigselring.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • O.M.G! Paniken!!! Jag fick typ en hjärtattack när jag glömde mina ringar på jobbtoan en gång haha så kan bara föreställa mig kaninpulsen du fick!

  Svara
 • Sådant jävla stresspåslag, haha!

  Svara
 • Haha relaterar, även om jag igår hade en liknande situation med min Marc Jacobs plånbok igår fylld med kort!

  Kommer hem från universitetet och ba vart FAN är min plånbok, orkar inte gå tillbaka i 20 minus (ja jag pluggar i Umeå haha) och receptionen är dessutom stängd, går tillbaka till skolan i morse och ser plånboken ligga på samma ställe under bordet där jag satt och pluggade igår! Men paniken man han få var inte nådig!

  Sicken tur att vi återfann våra kära ägodelar! 🙂

  Ha en fin kväll! <3

  Svara
 • Ja <3 Hurra för oss! Åh, måste varit så jobbigt att vänta en hel natt kan tänka mig att du sprang till skolan, haha!

  Svara
 • Oj fattar verkligen paniken! Men så fin din ring är verkligen! Är det en annan ring än den Markus friade till dig med? Har för mig den såg annorlunda ut? Och hur fungerar det med försäkring av smycken? Går inte det på hemförsäkringen?

  Svara
 • Tack! Nej, det är en annan ; ) Hemförsäkring täcker upp till en vis gräns men sedan måste man objektförsäkra prylen som överstiger det beloppet. Kramar!

  Svara
 • Vart är kedjeringen köpt?

  Svara
 • Den är köpt i chinatown NYC av alla ställen ; ) Haha!

  Svara
 • Hoppas att tröttheten är något positivt ❤️

  Svara
 • Haha, det är inte en bulle i ugnen om det är det du syftar på <3 Inte än!

  Svara
 • Wow vilken otrolig ring! Skönt att du hittade den 😀 Vart har du köpt/beställt denna ?

  Svara
 • När jag köpte vigselring var inte min maxgräns hur mycket jag kunde tänka mig lägga på en ring utan hur mycket jag kunde tänka mig tappa bort utan att ha ångest resten av livet. Jag har tex lagt ifrån mig den inte på toaletten på Alfons Åbergs kulturhus. Det var också lätt ångestfyllt innan jag fick tillbaka den och då var den ju ändå långt ifrån så dyr som din.

  Svara