window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | februari 6, 2019

Fashion week, Tina Turner framträdande och Inspelning för Refunder.

I måndags traskade jag genom ett overkligt vackert vinterland med Pucken ner till kontoret. Jag längtar tills i vår när vi kan ta lite längre promenader tillsammans. Nu orkar hon inte gå så långt eller vill nog inte heller gå så långt i kylan.

Efter morgonmötet bar det av ut till Skeppsholmen och Eric Ericsonhallen för tjuvkika på Hästens senaste designsamarbete med svenka haute couture designern Lars Nilsson.

Om det är något i min garderob som lever kvar år efter år så är det alla mina skinnplagg. Tröttnar aldrig på mina skinnbyxor eller kjolar. De här gamla godingarna från By Malene Birger har en jädrans massa år på nacken och jag förutspår att vi kommer bli gamla tillsammans.

Middag

Jag hade glömt anmäla vegetariskt, men helskotta vad gott det här var. Vilken uppläggning. Kom fram till att jag förtär på tok för lite pak soi i mitt liv, det är så krispigt och gott. Ska ha en middag hemma på lördag, ska man våga sig på det här? Klarar man att göra det till 10-12 personer.

Sedan fortsatte Stockholm Fashion Week. Ska jag vara ärlig känns modeveckan lite deppig i år, det känns som många valt att lägga krutet i Köpenhamn. House of Dagmar hade gjort en fin installation med en hållbar kollektion med återvunnet material. Vad Tess naglar klär mig, måste ta tag i mina små flisor på tassarna.

Så tjusigt! Kan man alltid få inredning och mode i en härlig symbios. Sendan traskade vi vidare till Stylein innan det bar av hemåt.

Gårdagen bjöd på youtubeinspelning hela dagen för Refunders räkning tillsammans med Sara och såklart Puck. Den har dundrat in frågor om vart Saras fina hårspännen kommer ifrån och ni hittar dem på Glitter. Dock hittar jag dem inte online, men de finns i butik.

Skrattade mig genom hela dagen. Ibland måste jag nypa mig i armen, är det här mitt jobb? Jag fick uppträda som Tina Turner (dream come true) – snart i en youtubekanal nära dig.

Vi pratade barnmode, träningskläder, festplagg och smink som fixar partylooken och inredningsdetaljer. Snart kommer Adoore Sport också upp på Refunder. Är så kär i våra kit, världens finaste färger. Bjussar på min soliga lök, hade gjort lite träningsövningar på redskap vi beställt hem.

Svidade om till nya favoritstassen inför tredje festliga avsnittet. Här ser man verkligen nya hårfärgen bättre, Emelie är så duktig på färg – det blir lite mer kontras nu när det är lite mörkare med skiftningar.

Och vips så var vi i garderoben. Tant gredelin och tant grön. Hoppas inte jag bländar någon med mina genomskinliga ben i filmen. Bilden gör inte färgen rättvisa, de är mer likbleka in real life, haha.

Vi femsnåret var vi klara, då var egentligen tanken att jag skulle masa mig till Becore, men det gick helt åt skogen var alldeles för trött. Så jag pillade mest hemma och städade, förstår inte hur det kan bli stökigt varje vecka måste bygga bättre förvaring i vårt hem. Känns som jag rensar och rensar – men det blir inte bättre. Ska typ boka upp hela nästa helg och bara tömma hela lägenheten.

Precis innan vi skulle lägga oss råkade vi tända eld på en stor torkad blombukett som tog eld på en sekund. Gah, trodde hela lägenheten skulle brinna ner. Det var panik, som tur var lyckades Markus efter mycket om och men släcka den. Jag skrek, Puck skällde – trauma.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Fashion week, Tina Turner framträdande och Inspelning för Refunder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Måste bara säga att du är en av få bloggare som har ett språk som är helt ditt eget! Helt fantastiskt! Sitter typ dagligen och är helt förundrad över hur du kommer på de mest klockrena metaforerna och beskrivningarna! Du är grym! Stor kram

    Svara
  • Håller med!! Älskar ditt sätt att skriva, det är så levande 😊 Härligt att du bjussar på ”löken” också istället för att retuschera bort. Okej att vara människa även som influencer! ⭐️❣️

    Svara
  • Underbara bilder!

    Svara
  • Att läsa om dina äventyr gör mitt liv så mycket bättre! Tack för att du e en härligt galen typ och att du delar med dig av din tillvaro!

    Svara
  • Jag tänkte precis att ”jädrar vad snygga naglar du har fått”. De klädde verkligen dig i både färg och form.

    Svara
  • På tal om brand i din lägenhet.. 😉 kommer din och Linns podd tillbaka? Saknar verkligen den! 🙂

    Svara
  • Var kommer Saras gröna set ifrån? Så snyggt!

    Svara
  • Maten ser sjukt god ut!

    Svara