Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | februari 5, 2019

Stay Wild.

Leopard plagg

Jacka StandKjol Realisation, Stövlar Zara.

God morgon solstrålar!

Jag springer runt och panikstädar vår lägenhet i sista sekund inför dagens inspelning som ska äga rum här hemma om någon timme. Eller springer och springer, min träningsvärk har förlamat mina ben från söndagenspass så det ser mer ut som mina ben har stelopererats. Är tvungen att fånga upp smutstvätten med tårna och kissa med händer frenetisk hållandes i handfatet.

Jag och Sara ska filma hela dagen för Refunder. Fördelen med att spela in saker inomhus är att man kan låtsas att det är vår utanför och klä sig precis som man vill. Kanske ska kasta ut lite sand på hallgolvet, slänga ut en badboll och öppna i bikini. Kommer aldrig glömma en gammal resekampanj som de sålde in på Stureplan för några år sedan. Den var genialisk. Det var en vidrig vinterdag i januari, vinden piskade i ansiktet och kylan bet till i kinderna. Då hade Ving (tror jag att det var) byggt upp en fakestrand med två skådespelare/modeller som gick runt i badkläder och sippade på drinkar med en triljard värmelampor. De hade en kampanj på solresor. Tror biljetterna gick som smör i solsken.

Klassiskt sidospår från min sida! Nej, nu ska jag röja undan det sista vi hörs senare idag!

Glöm inte – sol i sinne, brun inne! Puss!

Leopard plagg

Leopard plagg    Leopard plagg


5 kommentarer5 kommentarer om “Stay Wild.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Tycker att du verkar ha hittat den helt perfekta vita t-shirten, var finns den?? Tycker det är så svårt att hitta fina bas plagg! Tack för en finfin blogg!

  Svara
 • Alltså det är världens bästa t-shirt som dessvärre inte tillverkas längre. Den är från 2ND Day. Jag har den typ varje dag, vet inte hur många gånger jag kört den i klorin för att den ska bli ren. Om jag snubblar över någon annan liknande så lovar jag att hojta till.

  Svara
 • Tjena!
  Vad har du för storlek i kjolen? Så snygg!
  Tack för världens bästa blogg!!

  Svara
 • Hola Guapa!

  Jag har M ; ) Älskar den! Den är dyr, men har använts så flitigt!

  VAD GLAD JAG BLIR!!! PUSS PÅ DIG!

  Svara
 • ”Eller springer och springer, min träningsvärk har förlamat mina ben från söndagenspass så det ser mer ut som mina ben har stelopererats. Är tvungen att fånga upp smutstvätten med tårna och kissa med händer frenetisk hållandes i handfatet.”
  Är det små grejerna i dina texter som gör det så geniala. Skriv en bok, jag läser den!

  Svara