window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | februari 4, 2019

Weekly Plans

Rotate Dress

Klänning Rotate (reklamlänk). 

Amen god morgon turturduvor det här inlägget är tidsinställt, så när ni läser detta står jag förhoppningsvis på gymmet och gör något vettigt – om inte har jag försovit mig och snoozat i en timme. Vi håller tummarna för alternativ nummer ett. Om förra veckan var relativt lugn, så är denna kalasveckan fullsmetad med festliga händelser – och inte bara det på lördag fyller jag även år. Och det tar vi inte lätt på i familjen Tungården. Markus har ofrivilligt myntat begreppet Petrukkah, minns ni i OC när de firade Christmukkah? Det här är något i den stilen – min födelsedag i en vecka typ, haha.

Okej, då sätter vi tänderna i veckan!

Måndag: Morgonträning på Sturebadet, därefter är det traditionsenliga frukostmötet med Her Hour på NO18 på måndagar får man nämligen gratis frukost. Sedan ska jag fota ett samarbete för att sedan raskt bege mig till Skeppsholmen där Emilia de Poret och Hästen bjudit in till lunch. På eftermiddagen ska jag gå på tre modevisningar Ida Sjöstedt, House of Dagmar och Stylein. 

Tisdag: Inspelning hemma hos mig hela dagen tillsammans med Sara Biderman för Refunder. På kvällen har jag bokat ett Becorepass.

Onsdag: PT-pass på Kampsportslabbet. Sedan ska vi prova igenom alla sista prover för Adoores sommarkollektion. Därefter har jag en hel del jobb som ska bokas av på NO18. På kvällen ska jag egentligen på en middag för Tom Dixon men har Pucken själv, så får se hur det blir med det.

Torsdag: Spela in en rolig v-logg om contouring, därefter har jag ett superspännande möte om ett årssamarbete som är riktigt stort (håller alla tummar och tår), lunchmöte med min gamla chef Hannah och slutligen ska jag preppa inför två samarbeten som ska fotas på fredag.

Fredag: Plåta samarbeten, därefter har Mathilda ett event innan det bär av hem till mamma på födelsedagsmiddag.

Och på lördagen ska jag ha tjejmiddag hemma! Wihoo! Vilken vecka!

Rotate Dress

Missa inte artikeln på Her Hour där vi tipsar om massa snygga puffärmklänningar som finns i butik nu!

Rotate Dress Rotate Dress Rotate Dress Rotate Dress


3 kommentarer



3 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad har du på läpparna?😍😍

    Svara
  • Hej Petra,

    jag ska nämligen gifta mig i mars och kommer att ha Ganni klänning som min bröllopsklänning. den som du hade på Mathildas bröllop.. har letat efter en underklänning, men svårt. Tyckte din var fin. är den från Lindex möjligen, om inte, vill du berätta vart du köpte din?

    tacksam för svar!!

    Svara
  • Hej Petra,

    I love your dress! And also your silver ring (the curled one) what is the brand of this one?

    Thanks,
    Sabrina

    Svara