Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | februari 3, 2019

Hårmodell, Pucks nya bästis och Begåvad vän!

Kavaj

Precis krupit ner i vår nybäddade säng och bullat upp med kuddar som ryggstöd. Det är nämligen det enda stället som är varmt i vår lägenhet för tillfället. Sitter och bävar mig för att jag snart måste lämna det värmande dunet för att bege mig ut i kylan, för att ännu värre gå och träna på Becore med några kompisar. Bästa knepet att ta sig till gymmet? Boka pass med vänner så man inte kan banga. Har typ inte tränat på hela veckan så vore väl bra om jag kom iväg.

Ska vi kika på lite bilder från min vecka, den är inte mega upphetsande men några bilder med mobilen knäppte jag iallafall av. Ikväll kommer däremot en rolig v-logg som jag spelade in inför Ellegalan. Ska få fart på vloggandet nu, det är så kul, haha.

Anyway, måndagen startade tidigt på Björn Axen. Vi skulle nämligen spela in och få prova Kerastasé nya salongsbehandling och produkter.

Willow

Passade på att gosa loss med Willow. Så här ser ögonbrynen ut tre dagar efter 3D pigmenteringen, de är fortfarande lite ”hårda” men ändå gångbara. Pålle kommer skriva en artikel om behandlingen på Her Hour där ni kommer kunna se varje del steg-för-steg.

Fick äran att spendera dagen med de här två supermodellerna.

Jag, Pålle och Puck var och gjorde en sista korrigering på långklänningarna som kommer att släppas för Adoore. Gah, imorgon kommer alla färdiga vårsamples. Är så spänd så jag dör.

PUCK 2

Puck har fått en ny bästis, Bälg. Hennes nya kompis ser ut som en bäver och älg fått barn, alltså en Bälg. Hon skyddar det här gosedjuret med sitt liv. Måste gå och köpa en tvilling ifall jag skulle råka slarva bort Bälj, hennes lilla hjärta skulle gå i tusen bitar har aldrig sett henne så fäst vid något.

Markus har haft sjukt mycket på jobbet och varit bortrest så jag och Pucken har spenderat en hel del tid tillsammans. Hon är faktiskt exemplarisk att ha med sig på möten och restauranger. Jag lägger bara fram min jacka på en stol så lägger hon sig bredvid och somnar. Drömhund.

I onsdag var jag på middag hos Carro tillsammans med Degen. Vi invigde Carros nya bord som hade levererats dagen innan som hon själv designat. Hello hur duktig bästis? Jag har ju beställt liknande ben till mitt marmorbord som kommer snart. Carro hade lagat vodka pasta, alltså ni måste prova att laga det. Helvete vad gott det är!

Jag och Puck jobbade hemifrån i torsdag eftersom jag var förkyld. Vi startade dagen med att skicka en godmorgon hälsning till Lorpan som var på Kickoff med jobbet i Göteborg.

Jaha, det var den veckan i livet. Nu ska jag svida om till träningskläder, men så fort jag är tillbaka så kommer v-loggen upp!


4 kommentarer4 kommentarer om “Hårmodell, Pucks nya bästis och Begåvad vän!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är ditt fina P-halsband från Céline?? Är det nån gammal kollektion? Aldrig sett den lilla storleken på deras hemsida! Så jäkla fint!

  Svara
 • Det är från Safira så fint! Blir din för en femhundralapp!

  Svara
 • nu far du seriost ta och tala ut om detta bord , vem ar denna legend som skapat detta och var kan vi kopa det

  Svara
 • Hej Petra!
  När kommer långklänningarna ut till försäljning?
  Ska på bröllop i Sydafrika i början av maj, tror den du bär här skulle bli PERFEKT!

  Svara