Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | februari 2, 2019

Staycation!

Brollop the first look-3

Idag tar jag med mig den här ståtliga mannen på en staycation. Vi ska lämna bort Puck för första gången – och vara helt själva. Att skaffa valp är i min mening lite som att skaffa barn. Haha, hon är ju med hela tiden, vår älskling. Puck ska få hänga hos svärmor med en av sina bästisar golden retriever China medan husse och matte ska åka till Sturebadet, därefter ska vi checka in på Diplomat för att slutligen gå ut och äta. Vi firar min födelsedag lite i förtid, fyller nämligen år nästa lördag men då ska vi på äventyr på olika håll. Helvete vad trevligt det ska bli. Nej, nu måste jag sluta babbla och börja packa min väska får menande blickar från soffan.

Puss på er vi hörs imorgon!


3 kommentarer3 kommentarer om “Staycation!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här