Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:41 | januari 31, 2019

En one night stand förkylning.

Petra Tungarden Diplomat
Hello favoriter!

Hur mår ni? Jag börjar känna mig lite tjock i huvudet, inte snorig utan mer som en bihåleinflammation. Igår stod jag högt och predikade att jag minsann klarat mig från alla vinterns sjukdomar, inte en snorig näsa så långt ögat kan nå. Att jag var immun mot influensan. Förhoppningsvis är min förkylning som ett engångsligg, borta dagen efter, illa kvickt. Man kan ju ha tur eller hur.

Lyckligtvis ska jag bara sitta hemma hela dagen, bänkad framför datorn och ta tag i min bokföring som ska in imorgon. Inte ett möte så långt ögat kan nå, sådana här dagar är sällsynta – njuter så mycket att jag får rysningar av att sitta i soffan och arbeta med Puck slickad vid mitt lår nafsande på ett grisöra och Föräldrafällan på tvn. Den och The Holiday är mina bästa bakgrundsfilmer. Markus har förbjudit mig att sätta på Föräldrafällan, han tycker jag är fullkomligt störd som kan ha den på 127382738234400 gånger. Men jag mår så bra av den, blir lycklig ända in i själen – och den är sjukt lång. Exemplariskt jobbfilm.

Alltså jag avskyr att vara förkyld. Blir alltid lika fascinerad av hur mycket snor en näsa kan rymma? Är det för att snoret återanvänds för att man drar upp det hela tiden, haha. Tänk om mitt hår kunde växa lika snabbt som min snorproduktion, det vore något. Då kanske jag skulle få rollen som Rapunzel i nästa Disney succé. Minns ni när man gick i skolan och det var någon äcklig jävel i klassrummet som aldrig snöt sig utan bara drog upp slemmet, om och om igen, varannan sekund.


3 kommentarer3 kommentarer om “En one night stand förkylning.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag behöver lite tips… vilken är din absoluta favorit concealer?? 🙂 Hittar inte rätt i djungeln!

  Svara
 • Skaffa dig omgående Double Extract Chaga….
  Krya på dig!

  Svara
 • Va?? 😅 Jag gör samma sak med The Holiday och Föräldrafällan! Älskar dem. Brukar inte tokköra många filmer sådär, men dessa tröttnar man ju aldrig på. Vill slå ett slag för Chocolat också, tvingade min kille att kolla på den med mig igår kväll eftersom han inte hade sett den, jag har sett den minst 5 gånger redan ✨👌🏼

  Svara