window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:07 | januari 29, 2019

Vem stalkar jag på instagram, Hur fångar man en kille som ghostat en?

Halsband-Bokstav

Det har trillat in en triljard frågor om mitt bokstavshalsband på instagram. Fick det i förra veckan av Safira – och älskar det. Påminner om smycket från Céline, fast mindre. Den större kedjan är från Lindex.

Spegel

En annan återkommande fråga är vart tusan vår enorma runda spegel kommer ifrån. Har svarat på det förut, men här kommer det igen för er som missat. Den är från Apartment-Stories och är hela 140 cm i diametern. Dessvärre såg jag att den var slutsåld, men billigaste alternativet är ju att måttbeställa en från ett glasmästeri, det blir betydligt billigare än att köpa en i butik.  Funderar på att beställa en ny till sovrummet eftersom den fick ge hän för vardagsrummet.

petra-tungarden-vardagsrum-vaggfarg-9

Tinderdejting

Jag fick en rolig fråga av en tjej gällande Tinder. Hon hade börjat chatta med en kille och de hade ”the time of their life” i kommentarsfältet, men sen likt smör i solsken var han bara försvunnen från konversationen. Han ghoastade (världens bästa metafor) henne. Hon hade typ skrivit: ”Vad händer idag eller om det var hur mår du” men utan svar.

Frågan från hennes håll löd:

”Kan man höra av sig igen eller bör man fatta vinkeln?”

Då kom jag på en rolig grej som en kille skrev till mig efter att jag slutat höra av mig som fångade mitt intresse igen. Han hade typ smsat två gånger (vi hade dejtat lite i verkligheten), men jag hade slutat svara, tills han skrev det briljanta:

”Men snälla sluta smsa mig, min telefon håller på att explodera. Snart måste jag blockera ditt nummer om du hör av dig till mig så här ofta. Har du ingen skam i kroppen?”

Haha, jag vet lite cheesy, men jag skrattade – och trumvirvel svarade. Och så hade han min uppmärksamhet igen. Man kan ju alltid prova, du har ju inget att förlora. Plus att fan vad skön man är då.

Jeanne Demas

Vem stalkar du på instagram? 

Är lätt besatt av Jeanne Demas och Alyssa Miller. Lite flummigt ändå eftersom båda är ganska långt ifrån min egen stil, men jag önskar nog avundsjukt innerst inne att jag var lite mer Paris Chic. Något jag drömt om länge är att kapa en sådan lugg, men 1. skulle aldrig våga 2. skulle inte klä mig. Har ni sett att Hairtalk fått in lösluggar som ser så verkliga ut – måste prova det nästa gång jag är där.

Rotatet Puff dress

Varit så sugen på klänningen från Rotate som du lagt beslag på men hur är den i storleken? Ser så kort ut på många på instagram! 

Jag haffade en av de sista storlekarna som finns kvar, så har en 38, men skulle nog likväl kunna ha en 36. Den är lite stor i midjan, däremot blev jag förvånad över att den inte var så kort i benen, trodde den skulle vara på tok för bar för mig men upplevde inte alls den som kort.


11 kommentarer



11 kommentarer om “Vem stalkar jag på instagram, Hur fångar man en kille som ghostat en?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Halsbandet är så himla fint! LOVE IT

    Svara
  • Är det burjouis less is Brown du har på läpparna på första bilden? MAGISK färg! Måste ha!

    Svara
  • Yes, det är helt magiskt! Min nya favoritfärg!

    Svara
  • Så vacker ❤️🌷

    Kolla gärna in våran blogg. Ikväll ska jag spendera kvällen med min sambo, äta jordgubbar och dricka champagne❤️

    Bilder6.bloggplatsen.se

    Svara
  • Men gud lät som en bättre tisdagskväll!

    Svara
  • Vad hände med ditt blåa pangfodral som du köpte i Kina! Du var sååå snygg i den klänningen!

    Svara
  • Haha, det är dessvärre skrotat för längesedan!

    Svara
  • Så snyggt halsband!

    Svara
  • Fatta VINKEN!

    Svara
  • Kan lätt fatta du fastnat för de 2 instakontona! Visst finns det mode element, men framförallt personlighet, udda plagg (inte bara IT plagg som ju alla influencer bär mer el mindre) och färgmix en masse. Älskart. Så trist med ”svarta ligan” i svenskt mode, samma strama frissa, samma skor, väskor etc och svart,svart,svart. Visst e svart snyggt, men inte ständigt och jämt. Du själv Petra är en riktig färgbomb och det är otroligt inspirerande!

    Svara
  • Var kan jag hitta örhängena på första bilden?! Döööör så snygga!

    Svara