Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | januari 29, 2019

Ton i Ton

Brun SkinnjackaJacka Nanushka , Väska ATP Atelier, Skinnbyxor By Malene Birger (gamla godingar), Stövlar Yeezy (på 70 % rea). 

God morgon gullfisar! Nu när inspirationen tryter på morgonkvisten – och det känns lika inspirerande att klä sig som att betala räkningar är ett säkert kort att låta alla lager gå i samma ton, det kan aldrig gå fel. Dammade av de här utställda gamla godingarna som stadigt stått vid min sida år efter år i garderoben. Tröttnar aldrig på de här skinnbyxorna. Som min nya ledstjärna Marie Kondo skulle sagt: de ger mig sparks of joy.  Försökte hitta ett par liknande online till er men det verkar inte som att någon annan förstått storheten med utsvängda skinnbyxor, haha. Men jag har inte gett upp, om det är något jag är bra på efter sju år som moderedaktör på Metro så är det att googla plagg.

Nu ska jag och Pucken kamma till oss för att bege oss ner till kontoret och bränna av ett möte med Pålle och Uchenna. Vi hörs lite senare, då ska vi kika på ”om jag hade ett landställe”.

Brun skinnjacka  Brun Skinnjacka Brun Skinnjacka       Brun Skinnjacka Brun Skinnjacka


5 kommentarer5 kommentarer om “Ton i Ton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här