window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | januari 28, 2019

Weekly Plans

Petra Tungarden Sellpy

Då var det en ny vecka. Igen. Jag börjar känna mig riktigt färdig med den här vintern, vill bara att den ska lämna oss nu, illa kvickt. Börjar känna ett starkt växande behov av en d-vitamin boost. Vill bära ner alla vinterkläder i källaren, springa runt i luftiga klänningar och bara ben. Vill att solglasögonen ska skava på min nos, vill kisa med ögonen. Fy fan är vi inte ens halvvägs? När får man gå ur sitt idé? Ska aldrig säga nej till en sommarkväll igen. Vintern är som en förlossning, man glömmer hur brutalt det är år efter år. Måste den vara så jävla lång, är det inte onödigt? Kan det inte bara sladda om sådär lagom efter att man städat ut julen?

Snart så, snart kommer den! Känns som att vi springer i slow-motion mot vitsipporna och uteserveringar.

Har städat ut garderoben, så senare idag kommer min Sellpyshop upp proppad med gamla favoriter som letar efter nytt hem. Har även gjort en utrensning bland dyrgriparna som också kommer upp senare i eftermiddag.

Efter de peppande orden kanske vi ska kika på veckan? Vill verkligen komma igång med träningen nu, dessvärre får man inte träna så hårt efter man pigmenterat ögonbrynen, utan man måste chilla en vecka. Typiskt. Men tänkte köra lite lugnare pass på gymmet.

Måndag: Idag är jag på inspelning hela dagen för Kerastasé. Blir hämtade med en taxi om en timme. Man är ju inte direkt sitt snyggaste jag måndag 07.30, men det blir nog finemang. När klockan slår fyra ska jag svänga förbi och göra mina fransar, därefter blir det en sväng till gymmet.

Tisdag: Blir en heldag på No18. På lunchen ska jag förbi Kicks nya flagshipbutik, därefter väntar ett lunchmöte och slutligen ett spännande möte med en stor potentiell kund. Vore så himla kul om det gick i hamn, jag håller alla tummar och tår. På kvällen ska jag och Daniel till Sturebadet skriva klart våra mål som vi började med för två månader sedan.

Onsdag: PT-pass på Kampsportslabbet. Därefter blir det kontoret för hela slanten.

Torsdag: Ska eventuellt åka till Köpenhamns modevecka, har inte riktigt bestämt mig än.

Fredag: Eventuellt i Köpenhamn, annars blir det fullfokus blogg. Och v-logg!


7 kommentarer



7 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha minns när du en gång sa att du aldrig mer skulle klaga på dåligt väder om du fick sol och fint väder på din bröllopsdag 🤔😬

    Svara
  • Fan, vad dålig jag är du har rätt! Shame on me! Ska inte klaga mer, haha!

    Svara
  • V-logg 😂❤️

    Svara
  • Så kul om det kommer en vlogg!

    Svara
  • Skulle inte du kunna göra ett skönhetsinlägg/vlogg om vilka hudvårdsprodukter du gillar osv? Vet att det kommer ett om smink (tror jag) och kanske att det går o kombinera?

    Önskar dig världens bästa måndag!

    Ps. älskar dina bröllopsinlägg då jag ska gifta mig det här året och älskar att läsa och få inspo! Puss

    Svara
  • Åh Petra! Vi trenger en ny v-logg nå! Gjerne hvor du går gjennom ting i garderoben din og hva du tar vare på og hva du tar bort. 🙂

    Svara
  • Åh! kicks nya flagship är ett paradis! Blev där i ca 2 timmar i helgen och kände mig ändå inte klar.

    Svara