window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:58 | januari 28, 2019

Min sellpyshop är uppe!

Petra Tungarden Sellpy

Har ni sett städprogrammet på Netflix ”Tidying Up with Marie Kondo”? Blev så sugen på att riva ut allt och bara behålla saker som ger mig ”sparks of joy” som hon säger. För ett tag sedan skickade jag in hel drös gamla kärlekar till Sellpy som förtjänar ett nytt kärleksfullt hem. Ska även ge mig på källarförrådet, kommer mig aldrig för att sätta tänderna i det. Kan man flyga hit Marie Kondo och be henne styra upp ens liv? Det vore något!

Hon säger massa smarta saker i programmet. Istället för att man ska rensa per rum, som man ofta gör, så ska man rensa per kategori: kläder, böcker osv. Sedan har hon en jävligt udda vikningsteknik, som när man tänker efter är helt briljant. Istället för att vika alla kläder platt, ska man vika dem stående – så man får bättre översikt. Måste prova det, kan knappast bli sämre i garderoben.

Petra Tungarden Sellpy

Här är är några av sakerna ni hittar i shopen! Ska skicka in fler påsar nu i dagarna så den kommer att fyllas på – och i veckan kommer de lite dyrare prylarna upp i shopen också! Många plagg går direkt, då det är fast pris så det säljer slut rätt snabbt om det verkar glest!

topshop-dots


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här