window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | januari 27, 2019

En fredagskväll på l’avventura!

l'avventura meny

I fredags blev det som sagt en spontant tjejmiddag på L’avventura. Egentligen skulle bara jag och Mathilda ätit middag men sedan ville hela ligan haka på, så trevligt. Klurade lite på vad som kunde lysa upp denna gråa fredag och bestämde mig för mina nya glittriga byxor från RTA. Riktigt festliga.
l'avventura meny

Kände mig som en livslevande discokula – och det är ju aldrig fel när det vankas fredagkväll.

l'avventura meny

Pucken var inte lika fredagstaggad. Egentligen inte jag heller, var helt slut – men så fort jag kom till restaurangen blev jag pigg igen.

l'avventura meny

Vi började med stora bitar från världens maffigaste parmesan.
l'avventura meny

Ladies! Jag, Lissy, Bisse, Snarro, Ida, Mathilda och Fingal.

l'avventura meny

Gillar verkligen L’avventura så häftigt att den pampiga lokalen gömmer sig där under marken. Det är så löjligt högt i tak med en pampig takmålning.

l'avventura meny

Jag åt deras vodka pasta som är helt magisk.

Igår gjorde jag typ ingenting, bara gled runt i mjukisar hemma. Det var livet. Men idag är jag riktigt taggad på att ta mig ut och göra den här söndagen. Ikväll tycker jag att det är dags att vi avverkat lite fler bröllopsbilder. Har helt glömt av det, har ju hur mycket bilder som helst som jag inte delat med mig av.


5 kommentarer



5 kommentarer om “En fredagskväll på l’avventura!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här