window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:10 | januari 25, 2019

Vart tar tiden vägen?

Klänning Rotate (reklamlänk)

Den här veckan gick så ofattbart snabbt, hann knappt blinka så var det helg igen. Suttit i långa möten som ätit upp all tid. Nästa vecka blir det mötesdetox. Ska försöka börja med en regel, att möten max får ta 30 minuter. Ska också börja med mötesdagar och försöka planera in alla möten på en och samma dag, så att det inte går massa tid mellan. Vad är ert bästa tips? Tycker det är så svårt att avbryta möten, kanske ska börja säga innan att jag har en sluttid då jag måste lämna.

Nu sitter jag och skriver på tangenterna för fullt, har flera deadlines som ska in nu under eftermiddagen. Sedan ska jag ge er all min kärlek och uppmärksamhet.

Ikväll bär det av på en tjejmiddag, men resten av helgen tänker jag låta vara helt oplanerad. Är helt slut. Att skaffa hund är det mysigaste jag gjort, men det tar på krafterna. Senaste dagarna har stackars lilla Pucken haft rännskita. Har varit ute med henne fyra gånger per natt, så man hamnar liksom aldrig i djupsömn. Det känns idag, känner mig nästan bakfull av trötthet. Känns som en bra prövning att skaffa hundvalp, då får man liksom prova på livet som morsa. Satan vad sliten man kommer bli, all eloge till mammor och pappor som kämpar på!


3 kommentarer



3 kommentarer om “Vart tar tiden vägen?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ett litet tips! När min lille valpis blev kass i kistan fick jag rådet att ge henne Pro-kolin, det är en pasta/kräm på tub som ska innehålla bra tarmbakterier. Det funkade!! Från att ha bajsat slemmiga diarrér (ursäkta språket) blev det helt normalt efter 3 dagar.
    Tack för en grym blogg!!

    Svara
  • Kämpa på 🙂 Har med valp och jag hoppas få sova snart. vet hur det känns att inte få djupsömn.Ett tips,turas om att ta en natt var.Ha öronproppar o ögonmask,eller sov i soffan. det gör jag och min sambo och känns som jag får sova lite vissa dagar iallafall.kram!

    Svara
  • Redan när ni bokar mötet ska ni bestämma en tid och ett syfte med mötet, så att ni inte sitter och gör annat. Så att ni inte går in i mötet med olika inställningar till mötets tid.
    Fråga redan innan mötet efter en agenda, så att de har en tydlig plan om vad de vill åstadkomma. I slutet av mötet ta beslut om vad som ska göras härnäst och när det ska ha varit gjorts och av vem, be dem även summera mötet med alla APs och beslut! Så är det bara att kötta!

    Svara