window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | januari 25, 2019

Mera färg, Paris i Stockholm och Kvalitetstid.

Petra Tungarden Blogg

Veckan som varit har som jag nämnde varit fullsmetad med olika former av avstämningar och möten. Jag och Pucken har haft kvalitétstid, då Lorpan varit på jobb i Köpenhamn. Det här med att jag skulle lägga mig 22.45 har ungefär varit lika bra framgångskoncept som för Moderaterna sedan Reinfeld avgick. Fan, vad dåligt det gått, varit uppe senare än på länge. Eftersom stora delar av dagarna har tynat bort i diverse möten och plåtningar har natten blivit min vän. Tur att jag haft Pucken som hållit mig sällskap. Min nyfunna kärlek och numera bästa vän. Jag vet! Jag har förvandlats till en crazy dogperson, trust me jag vet om det. Sitter liksom och visar bilder på Puck till folk jag inte ens känner. Men kolla på henne? Skulle göra vad som helst för min ludna favorit!

Haha, det har blivit en skiftning i förhållandet! När jag kommer hem så sliter jag upp dörren och vrålar med högljud stämma:

”HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ ÄLSKLING”

Markus säger hej, men jag ser bara Pucken. Sedan ser jag Markus, haha. Antar att det är valpfasen som gör en helt koko i bollen.

Och värst av allt… trodde ALDRIG jag skulle bli en sådan person.. Men säger även:

”Åh, mammas älskling”

Fy, fan vem är jag vill kräkas lite på mig själv.

Vi har provat olika konstellationer i garderoben inför en fotografering.

Dunat i diverse taxibilar. Så fort man tar in Puckis i en taxi så slocknar hon på tre röda. Som ni kanske ser fick jag nog av alla tråkiga gråa plagg som matchar vädret och bestämde mig för att blomma ut i kulör de här dagarna. Nu får det fan bli vår snart.

Finns hundra rätt? Leopard är min favoritfärg!

Livets jacka! Från Nanushka.

Petra Tungarden Blogg

Vi har varit på möten och haft Espresso House dynor som matskål (den välte, haha).

Ätit premiärglass med 50 % mindre socker som smakar amaseballz. Det här säger jag inte bara för att min kusin och BFF råkar jobba med 3 vänners glass, utan deras nya veganska nya glassar är insane. De släpptes idag! Min favorit är banan, choklad med crunch i. Det är en banankräm i som inte är av denna värld. Jag och Limpan pratade även om hur man lyckas med sina sociala media kanaler för butiksägare på 3 vänners glass event igår.

Petra Tungarden Blogg-9

Vi har plåtat i världens finaste hotellrum på Diplomat, 505. Vet inte var det var med det här rummet men jag fick sådana Parisvibbar! Dessutom sken solen och dansade in genom fönstret. Ville flytta in på stört.

Varje gång jag går förbi Diplomats entré så tar jag alltid en bild. Älskar den marmorerade rosa marmorn.
 

Overkligt vackert.

Igår kom äntligen Lorpan hem – och ordningen var återställd. Hemmet känns inte komplett när man inte måste tävla om utrymmet i soffan.

Nu ska jag svida om till pangstassen tror jag bestämt! Är det tjejmiddag så är det! Jag och sex tjejkompisar ska till L’avventura och prata i munnen på varandra. Rött vin ska konsumeras också. Och pasta. Och grädde. Japp, det är planen!

Vi hörs igenom imorgon! Ha en fantastisk afton gulljävlar!


18 kommentarer



18 kommentarer om “Mera färg, Paris i Stockholm och Kvalitetstid.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här