window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | januari 23, 2019

Driv ut spöken, Lär dig kombinera färg med färg och håll stilen i kylan!

Så klär du dig snyggt i kylanvem tusan behöver inte hjälp med det? Får en depression varje morgon jag ska klä mig. Helst av allt vill jag bara dra en raggsocka storlek GRANDE över huvudet och bege mig till jobbet. Inspirationsnivån är i botten. 

Hörni, ni är väl inne på Her Hour varje dag och kikar? Det kommer upp nytt material dagligen för er som missat det! Är ni redo? Här är några av mina favoritartiklar just nu!

 

LÄR DIG KOMBINERA FÄRG MED FÄRG. 

Ja, men snälla tror hela mitt väsen kommer bli lite lyckligare med mer kulör i mitt liv. Våren 2019 handlar om färg, färg och mera färg. Knepet är ju bara hur man lyckas få ihop alla regnbågens färger utan att se ut som någon spytt en ravefestival över en. Som tur är vet Pålle hur man går tillväga – och delar generöst av sig av sina bästa knep och trix för en färgsprakande look.

PÅ LÖRDAGAR KANALISERAR JAG MIN INRE MAGI.

Tror du på spöken? Det gör jag – och Linn. Min bästis har återigen skrivit en fantastisk krönika om hennes helg som handlade om att driva ut spöken och bränna hela lönen på kristaller, heligt trä från Amazonas och skyddande ametister.

Läs den! Efter hennes lilla utspel i häxbutiken i Gamla Stan smsade hon en grupp kompisar och frågade om vi ville komma på en seans med någon ny hokuspokus bästis hon träffat. Hälften skrek NEJ med CAPS LOCK, medan jag svarade rungande JA! Det blir garanterat en v-logg från vår afton.

Det spökade faktiskt i min första lägenhet (jag svär dyrt och heligt). Så jag fick ta saken i egna händer och starta en konversation med spökena. Meddelade på darriga ben, men ändå med bestämd ton att det minsann var jag som bodde där på Kronobergsgatan 27 på Kungsholmen. Stod där helt blottad som ett fån, kände mig som årets idiot, men någonstans var jag ändå mer livrädd för att de skulle husera där för evigt. Det var den förödmjukelsen eller flytta.

Och efter mitt lilla utspel var det tyst – de onda andarna försvann och hälsade aldrig på igen. 1-0 till Petra vs. Spökena.

Eftersom jag är en riktigt beautynörd älskar jag att frossa i andras rutiner och favoritprodukter, senast ut i ledet är tokvackra Semre Dedic. Missa inte hur du kirrar drömbrynen och missade ni redaktionens skönhetsfavoriter? Då tycker jag att ni ska gotta ner er i den!

Ska du ut i vida världen och fånga d-vitamin? Då tycker jag att du ska läsa ”Så här packar jag för vädret jag drömmer om”. Har du en kvart över? Läs om de fantastiska berättelserna om fyra kvinnor som friade till sin partner.

Shoppingtips

Drömplagg att uppdatera garderoben med!

Här är våra favoriter i butik just nu!

Fingals bästa skönhetstips! 

Hej favoriten! Japp, jag vill ha ditt GLOW!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Driv ut spöken, Lär dig kombinera färg med färg och håll stilen i kylan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra, denna kommentar ar lite random.. hehe men kan inte du berätta mer om dig och vart du kommer ifrån? Laste ett härligt inlagg ifrån Fornis blogg om er och skulle vara roligt att veta var du växte upp, och skola du gick i etc. Om du har tid. puss

    Svara
  • Snälla, berätta mer om spökerierna i din första lägenhet.

    Svara
  • Åh, undrar hur du visste att andarna var onda?

    Jag har kommit till en punkt då jag inte klarar av att döda blomflugor för jag tänker att det kanske är någon kär person som gått bort som kommit för att säga hej. De beter sig så ”kärleksfullt” många gånger. Ja, kan ju också vara kärlekskranke jag som läser in att deras påträngande närhet eller när de stannar till under sin promenad på väggen bredvid skulle vara ett tecken på kärlek…
    Men nu sitter jag i ett hem fullt med enerverande blomflugor som får leva tills de droppar naturligt, om inte sambon hinner före. 😂

    En till, faktiskt mycket obehaglig sak, är att flugor mm. nästan konstant krossas eller faller ner döda på mig när jag är utomhus, och på andra ställen än hemma… Detta känns som något ganska nytt sedan några år, det brukade ej hända innan, och det händer aldrig min sambo. PANIKEN? Är det någon som försöker säga mig något? Känns lite hotfullt. Eller försöker någon gammal släkting hjälpa mig med min fobi för krossade insekter? Det har isf, konstigt nog, hjälpt. Skriker inte längre hysteriskt av bara tanken på en mosad insekt mot min hud. Har vant mig…

    Svara
  • Alltså, sorry för så töntig fråga där överst, men utgick liksom från att spöken FINNS, och bara genuint undrade hur man skiljer på goda och onda… Haha!

    Svara