window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | januari 22, 2019

Långsamma morgnar, Familjemys, Brunch på Balzac och Spontanmiddag med vänner!

Ellegalan 2019 roda mattan-36

I lördags startade vi dagen i riktigt lugnt tempo. Med kaffe framför Nyhetsmorgon som sig bör på helgen. Puck älskar att mysa runt i sängen på morgonkvisten. Linn berättade för mig att King Charles Cavalier från början var framavlade för att vara fotvärmare. Kanske stämmer eftersom Pucken alltid vill vara nära, ligga på en, oavsett om det är huvud eller fot – och gosa.

Petra-Tungarden-Hund

Sedan somnade vår lilla dumbo om. Sara säger att jag har blivit som en galen bebisperson som bara pratar och visar bilder på sitt barn hela tiden.

 När hela familjen var vaken så färgkoordinerade vi våra outfits (skoja, haha! Alla i familjen Tungården har en fäbless för jordnära toner) innan vi stängde igen dörren, gav oss ut i kylan och traskade genom lärkstan ner till Odengatan.

Och bänkade oss på Balzac i båsen där får man får ha hund. Hurra, för hundrestauranger.

Lorpan var väldigt nöjd över sitt val som ni ser. Gillar verkligen Balzac känns lite som man sitter på en mysig fransk bistro i NYC.

Smycken

Fått så många frågor om kedjeringen på instagram. Den är faktiskt ett fynd från China Town när vi var i NYC. Väl hemma la vi oss i soffan någon timme och vilade ögonen framför New Girl som rullade i bakgrunden.

Sedan bar det av på en spontanmiddag till Ananda och Stoffe. De bad oss hämta maten på Beirut Café som ligger nära oss, men Ananda råkade ta i från tårna och beställde föda för en studentskiva.

Det var en riktigt trevlig afton som slutade med babbel in på småtimmarna.

Vaknade ganska tidigt i söndags av att solens strålar letade sig in i sovrummet.

Allt blir lite vackrare i solen. En av er läsare skrev en kommentar om hur man torkar blommor och vilka som gör sig bäst döda. jag har faktiskt ingen koll på det men tänkte att jag kunde undersöka saken och göra en artikel på det till Her Hour. Själv har jag glömt vattna blommorna som dött – sedan har jag plockat ut mina favoriter och ställt i nya vaser.

Som ni kanske ser har jag också vandaliserat vår heltäckningsmatta med oräkneliga välta cola light burkar. Måste försöka göra mig av med fläckarna.

Är så stolt över min syrra, Lollo. Blir lika glad varje gång jag sneglar upp på hennes tavla som hon målat till oss.

Sedan förvandlades jag till Günter. Vi lekte i Humlan och gick en promenad, förtärde varm choklad och delade på en kardemummabulle.

Lisa-Olsson

Därefter var jag tvungen att gå hem och jobba några timmar. Blev så glad när jag fick upp de här bilderna på vackra Lisa Olsson i vår Adooreskjorta. Alla hennes bilder är som konstverk.

Puck Petra Tungarden Hund

Sedan intog samtliga i familjen, även Puck, klassisk chillad söndagsposition i soffan framför Solsidanfilmen som både jag och Markus missat, perfekt söndagsfilm. Vi hann också med två avsnitt av Dirigenten, den nya serien på C-more. Än har den inte fått mig på fall, men den har blivit lovordad av många så ska ge den något avsnitt till. Har ni sett den? Vad tycker ni? Ska vi fortsätta kolla?


9 kommentarer



9 kommentarer om “Långsamma morgnar, Familjemys, Brunch på Balzac och Spontanmiddag med vänner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha, är det puck som har valt SF kids? Mysigt

    Svara
  • Haha! Bästa med att ha en hund eller ett barn man kan alltid skylla på henne.

    Svara
  • Hej Petra! Var det på Zoi Tattoo på Stora Nygatan som ni piercade öronen? Är också supersugen men vill inte gå till vilket ställe som helst, så vill gärna ha en rekommendation.

    Svara
  • Hej 🙂
    Om man skulle vilja beställa en tavla från din syster, skulle hon bli glad och hur går jag tillväga?
    Kram

    Svara
  • Ja, jag har försökt övertala henne att hon ska öppna en webshop, men det går sådär hon har så mycket i skolan just nu! Men maila mig vad du är ute efter så kopplar jag ihop er: [email protected]

    Kramar!!!

    Svara
  • Åh söta Puck!

    Svara
  • Vart är ert nattduksbord ifrån?

    Svara
  • Vart är det galet fina nattduksbordet ifrån?😍

    Svara
  • Undrar detsamma! 🙂

    Svara