window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:34 | januari 21, 2019

Weekly Plans

Efter en intensiv vecka med sociala tillställningar varje dag, både lunch och middag – är jag redo för raka motsatsen. Jag är laddad för fem dagars kvalitétstid på kontoret och träning, massa träning. Ligger efter med ganska mycket så det ska bli skönt att stryka saker på to-do listan som växt sig lång. Har ganska mycket administrativa puckar som måste lösas. Imorse provade jag alarmappen: ”Alarmy” som en av er läsare tipsade om. En väckningsapp som får en upp ur sängen på massa konstiga vis. Imorse kutade jag genom lägenheten med en skrikande Iphone febrilt i handen som krävde att jag fotade av min kaffekokare för att oljudet skulle upphöra. Riktigt bra väckningsapp, haha.

Den här veckan har jag också dyrt och heligt lovat mig själv att gå till sängs 22.45 varje dag. Så jag inte är levande död varje morgon.

Ska vi kika på veckan? En ganska soft vecka! Tänkte också att vi skulle jobba av några av era härliga idéer till bloggen!

Måndag: Fota två samarbeten med Angelica till bloggen. Därefter blir det No18 för hela slanten. Efter jobbet väntar träning av något slag.

Tisdag: Morgonmöte för Her Hour. Därefter ska jag sitta bänkad framför datorn, har massa samarbeten som ska skrivas rent. Barrys Bootcamp efter jobbet.

Onsdag: PT-pass med Fannie på Kampsportslabbet. Därefter har vi workshop på Cube för Her Hour och bloggen. Sedan ska jag preppa inför torsdagens plåtning med Angelica.

Torsdag: Jag och Angelica ska ta massa bilder till bloggen till olika roliga bloggidéer. På eftermiddagen ska jag prata om Sociala Medier tillsammans med Linn på ”Tre vänners glass” och sedan äta middag med en tjejkompis.

Fredag: Fylla på min 3D pigmentering. Därefter blir det office för hela slanten.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här