window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:39 | januari 20, 2019

Så såg jag ut på Ellegalan!

Ellegalan 2019 roda mattan

God morgon favoriter!

Vilket pangväder Stockholm bjuder på idag. Önskar att jag åkte långfärdsskridskor eller något annat frilufsigt. Istället blir det en promenad med Pucken i Hagaparken och lunch på Pom och Flora tror jag bestämt. Innan vi tuggar i oss de sista bilderna från resorna så tycker jag att vi dyker rakt in i fredagens glamzone, närmare bestämt Nobis Hotell. Mira hade tillsammans med LWL Jewelry, Antonio Axu och Clarins bjudit in ett gäng damer att piffa sig inför Ellegalan. Vi gluttar mer på hur det såg ut in action i: ”Min helg i bilder”.

Lisa Höök var där och tog fina bilder på alla gäster så här kommer en blygsam *host* drös foton.

Ellegalan 2019 roda mattan

Gah, jag har sagt det förut men måste säga det igen – Ida Lanto är verkligen en mästare på att lyfta fram ens figur och siluett. Jag känner mig alltid så kvinnlig i hennes plagg, de sitter som ett andra skinn.

Ellegalan 2019 roda mattan

Eftersom mina bröst inte direkt slår i taket längre, byggde vi in en bhn i klänningen så att rattarna sitter på plats utan att trilla ner i sockorna. Helt klart bästa beslutet, avskyr att känna mig obekväm eller som att en kroppsdel ”hänger lös” som man hela tiden måste bråka med och visa tillrätta.

Fingis var en knockout i sin klänning från Seezona.

Ellegalan 2019 roda mattan Petra Tungarden Ellegalan 2019 roda mattan Petra Tungarden

Hade riktigt trista skor på mig, men man såg dem knappt så orkade inte lägga tid på det.

Ellegalan 2019 roda mattan-12 (kopia) Ellegalan 2019 roda mattan     Ellegalan 2019 roda mattan Petra Tungarden

LWL Jewelery Ellegalan 2019 roda mattan

Diamonds are a girls bestfriend. Oh, yes! Här ser ni en bättre bild på mina nya hål också, tre stycken minsann. Jag hade fått låna det maffiga örhänget och ringen från LWL Jewelry.

Ellegalan 2019 roda mattan

Det är ju Amanda på LWL Jewelry som gjort min vigselring. Jag fick låna alliansringen och armbandet. Vårt bröllop blev ju ganska mycket dyrare än väntat så vi väntar lite med alliansringen tills vi repat oss, för nu slickar vi fortfarande såren efter världens bästa fest.

Nej, nu skriker solen mitt namn! Vi hörs i eftermiddag igen! Puss, puss! Ut och njut med er!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Så såg jag ut på Ellegalan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra !! Super fina bilder med en underbar dröm klänning !!! Jag undrar vilket nummer du har har på ditt läppstift ?? Perfekt färg ..

    Svara
  • Åh, tack gullis! Det är från Bourjois i färgen Rubis Cute – ÄLSKAR DET!!!!

    Svara
  • Hej Petra ! Underbara bilder men en drömklänning!! Jag undrar vad du har för nummer på ditt läppstift då det är en perfekt färg??.

    Svara
  • Såg en bild på dig när du började blogga från expressen i samband med 10 years challenge. My god!! Va du var vacker/sexig. Riktig Girl next door hot!! Du är snygg nu också men det var smashing 😍 har du lagt ut någon 10 year själv? 😘

    Svara
  • Jag tror inte Petra vågar för då blir det så uppenbart vad allt hon har gjort med ansiktet (tänder, fillers, botox)

    Svara
  • Ursnygg färg på nagellack, från Bourjois det med? Klänningen, speciellt spetsen är verkligen otroligt vacker. Lätt spets kan se cheap ut tycker jag, men denna osar lyx!

    Svara
  • Var är de små örhängena ifrån? Så fina!!!

    Svara
  • Men wow vad vacker du är, på insidan och utsidan!

    Svara