window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Bourjois

18:25 | januari 17, 2019

Första dagen i Megève med Bourjois!

Bourjois lappstift
Wow, vilken maxad vecka – kan knapp ta in alla händelser. Vad hände egentligen? Ibland kan en vecka hemma kännas som en sekund medan dagar som dessa känns som en evighet. Hade lika gärna kunnat vara en månad sedan jag stod på Arlanda, nyvaken med en resväska fylld med saker jag knappt visste att jag packat på väg till Andermatt.

Min hjärna känns lite som en mixer, som man fyllt till bredden. Det går inte att trycka på start, utan den hänger sig, så du måste plocka ur den överfulla bägaren och sedan köra ner lite i taget. Typ där är jag. Alla intryck har inte processats än.

Bourjois lappstift

Efter resan med Hästen skulle ju nämligen jag och Sara vidare till nästa alpby Megéve. Att resa med mig och Sara är på egen risk. Fröken Biderman hade på något hörn fått för sig att vi skulle flyga till och från Genéve, när det istället visade sig att vi landade i Zürich. Alltså helt fel. Som tur var lyckades vi avboka transfern och fick istället hoppa på ett tåg, dessvärre gick inte ena tåget på grund av snökaoset, så det fick bli transfer, tåg, transfer, tåg, transfer.

Men det var inga problem, det är nog det bästa med mig och Sara vi skrattar och rycker på axlarna. Och se, sju timmar senare var vi framme i ett Megéve som badade i den mjuka solnedgången.

Bourjois lappstift

Franska sminkmärket Bourjois hade bjudit in influencers och journalister för att presentera deras sortiment och nyheter. Jag och Sara ska nämligen samarbeta med Bourjois i vår. Så kul! De kontaktade faktiskt mig efter att jag blev helt manisk över deras läppstift, som är det finaste röda läppstiftet min mun burit (det sitter dessutom som sten). Men mer om samarbetet sen, det kommer ett fullspäckat inlägg om eventet men här kommer några highligts från dagarna. När vi kom fram så kastade vi in väskorna på rummet och begav oss ner på stan. Megéve var så mysigt, massa roliga restauranger, fina stråk och mysiga hotell. Skulle gärna åka tillbaka dit för att åka skidor någon gång. Vi drack glühwein, typ som glögg fast smakar mer varm sangria – det är så gott.

Bourjois lappstift

Därefter sprang vi in i alpernas Hugh Hefner och var tvungna att föreviga ögonblicket med en bild.

The Chedi Andermatt

Japp, sedan stod en ansiktsbehandling på schemat (blir så bortskämd den här veckan). Vi valde varsin anti ageing behandling med någon japansk ansiktsmassage som var livet. Varför är det så skönt när någon rör en? Vill bara att folk ska pilla på mig hela dagarna.

Bourjois lappstift

Det blev en middag på hotellets bistro tillsammans med Joelina som är PR-ansvarig för Bourjois. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Joelina har varit tillsammans med sin man i en evighet, sedan de var 14 år. Närmare 30 år sida vid sida. Jag och Sara lyssnade med idel öra hur man får relationen att blomstra efter så många år tillsammans.

Vi delade på rostade avokado (måste prova att göra det hemma) med gambas och salsa. Har någon av er gjort det? Alltså rostat avokado?

Bourjois lappstift

Därefter beställde jag in en gnocchigratäng (men den var mer som en soppa) med svart tryffel, kastanjer och kyckling. Efter middagen försökte jag jobba ikapp, men slocknade på en sekund.

Bourjois lappstift

Dagen efter började äventyret – och vi var taggade till tänderna. Halv nio blev vi hämtade i repan och förda till hemlig destination. Vi vaknade upp till ett nästan overkligt vitt vinterland.

Bourjois lappstift

Kan vara en av de vackraste dagarna jag upplevt. Skogens egna juveler prydde drivorna av vitt puder, som ett täcke av små kristallblommor.

Efter min Ranelid metafor tackar jag för mig –och lovar att återkomma med alla bilder från den fullspäckade dagen imorgon!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Första dagen i Megève med Bourjois!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gluewine, roligaste idag!!😂😂😂 Antar ni menar glühwein?

    Svara
  • Alltså, jag måste bara fråga – hur fan orkar du med allt? Jag förstår att allting, eller det mesta, ni gör är JÄVLIGT kul, samtidigt jobb, samtidigt hänga med bästisar. Men blir du aldrig trött efter en så lång vecka med så många nya intryck och resor och incheckningar och nya människor? Hur återhämtar du dig? Hemma har du en man också och vänner och familj och bebisvovve som alla också vill ha en bit av dig. Och träning och naglar och frissa.

    Kan tänka mig att you just make it happen, utan tiden att reflektera kanske? Men är genuint intresserad av hur du orkar mentalt?

    Kram!

    Svara
  • Hej petra! Kan inte du göra lite mer inlägg om vad man har på sig under den här tiden på året? Jag tappar all inspo från december fram till april, som ett långsamt förfall haha! Vore kul att få lite mer inspiration, du är ju alltid jätte piffig! Sen tycker jag det vore kul med inlägg om hur man klär sig för olika kroppstyper och längder – speciellt jeans kanske. Tack för en grym blogg!

    Svara
  • Åh, mitt favvomärke Bourjois, som jag saknat i Sverige och bunkrat vid utlandsresor. Deras färgskalor är heelt superba. Hoppas det blir ändring på det nu då och att märket återfinns på hyllorna även i Sverige.?

    Svara
  • Vill bara använda Boujous rouge, det absolut bästa!

    Svara
  • Dela med dig av tipsen för ett långvarigt förhållande 😀 så kul!!

    Svara
  • Hej Petra!
    Tycker att du är superinspirerande men jag måste fråga hur ni influencers tänker kring miljön och rådande klimathot? Ni åker med kul resor runt om i världen som blir sponsrade samtidigt som det råder stort klimathot! Varför kan man inte ha mer event i Stockholm (tex Hästens är ju svenskt), förstår att det är företag som bjuder in er och att ni inte bestämmer vart det hela ska vara men hade varit intressant att höra hur ni tänker kring det när ni reser så mycket?

    Svara
  • Åh! Kan inte Joelina göra ett gästinlägg med sina relationstips för ett så långt äktenskap? Eller om du bara lägger ut tipsen i ett eget inlägg 🙂 Grym inspo att ha i dessa sjuka ”swipe-left”-tider.

    Håller tummarna 🙂 🙂

    Svara