Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | januari 14, 2019

Weekly Plans

Petra Tungarden Blogg

Hola Guapas!

Hur mår ni? Jag mår som fisken i vattnet, hotellet vi bor på i Andermatt är lugnet personifierat. Gårdagen var den mysigaste på länge. Efter en två timmars bilresa från Zurich flygplats, checkade vi in och åt vi en pampig brunch, därefter fick jag en makalös massage för att runda av med SPA och middag. Just nu är vi insnöade i byn, det går inte att ta sig till – eller ifrån Andermatt. Vi skulle egentligen iväg på hike och äta lunch i backen, men eftersom det är lavinfara så blir det en prommis ner till byn för ostfondue på ett pittoreskt ställe med stora träbjälkar och rödvita dukar.

Imorgon bitti ska jag och Sara iväg på jobb med sminkmärket Bourjois sex timmar bort, men just nu ser kommunikationsmöjligheterna rätt kassa ut eller som sagt det går inte att ta sig härifrån överhuvudtaget. Förhoppningsvis slutar det snöa och ordnar upp sig. Kan i och för sig inte tänka mig ett härligare hotell att vara strandad på än The Chedi.

Anyway, den här veckan blir lite ju lite speciell i och med resorna.

Måndag: Världens lyxigaste måndag. Ostfondue i en alport, därefter måste jag bänka med framför datorn, kanske hinner med ett pass på gymmet och därefter väntar en mysig middag på hotellet.

Tisdag: På något vis ska jag och Sara ta oss till Megève som ligger 6 timmar bort. Därefter väntar en middag med sminkmärket Bourjois (ni vet det röda läppstiftet jag älskar) som jag och Sara ska göra en kampanj med i vår.

Onsdag: Pressdag för Bourjois med massa pressmänniskor och influencers från världen över. Vet inte exakt hur schemat ser ut, men det blir en heldag i Bourjois anda med avslutande middag med hela gänget.

Torsdag: Vi flyger hem vid lunch. På kvällen ska jag iväg och ha fitting för Ellegala stassen. Förhoppningsvis sitter någon av klänningarna som en smäck, annars är jag rökt för jag har ingen backup.

Fredag: Morgonen går i samma flotta anda som resten av veckan och startar med ett besök hos Emelie för att sätta i nytt Hairtalkhår och färga om barret. Sedan har jag en hel del jobb att knåpa ihop. På eftermiddagen ska jag till Nobis för att få håret stylat och sminket lagt inför den stundande galan.

Petra Tungarden Blogg

Petra Tungarden Blogg

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här