Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | januari 11, 2019

En liten fredagslista.

Semesteroutfits inspiration-9

Snodde listan från bästa Elsa.

Hur länge sov du idag?

Puck sovstrejkade fram till klockan 02.00 inatt så jag vaknade först vid 8, trots att planen var att gå till gymmet vid 06.30. Måste verkligen bli bättre på att lägga mig i tid. Har insett att det minst krävs en timme för att natta Pucken. Så från och med nästa vecka så är det vi som går till bädds senast 23.00.

Vad har du för planer?

Har precis betat av mailen framför Nyhetsmorgon i Lorpans skönaste morgonrock från Cubus, som jag drunknar i, det marinblå fluffet liksom väller ut över stolen. Puck ligger däckad som en lång hårig korv i knäet och snarkar ikapp med Steffos välbekanta stämma. Mina ben krampar för jag måste sitta på tå, så min fyrbenta vän kan ligga rakt och inte tippa neråt. Nu ska jag skriva klart två texter, gillar att skriva knepiga meningar som kräver lite mer av mig i hemmamiljö, kan ibland ha svårt att koncentrera mig på kontoret. Snart ska vi göra oss fina för att bege oss ner på stan för att hämta ett bud från Adidas och plåta ett samarbete för Refunder. Vid två har jag en lunch inbokad på Riche med Linn, hon ska hjälpa till som redaktör på Her Hour och vi ska gå igenom upplägget och göra en plan. När det är dags att slå ihop datorerna för dagen ansluter Carro för då bär det av för att pierca oss i Gamla Stan. Två nya hål ska det bli. Och i afton är jag och damerna inbjudna på raclettemiddag hos en vän.

Mitt hål har ju växt igen där uppe, det blev så inflammerat. Fick till och med sova med händer som en liten borg runt örat för att det inte gick att sova på hålet, så ont gjorde det. Den här gången ska jag ta hålet lite längre ner, inte i brosket – och med en piercingnål istället för pistol.

Kopenhamn

En av förra året bästa helger när vi överraskade Carro för hennes 30 års dag i Köpenhamn.

Vad gör dig glad?

Min nya familjekonstellation. Det känns verkligen som att jag och Markus blivit ännu mer sammansvetsade sedan vi fick Puck. Hon har verkligen blivit vårt lilla barn. Varje litet framsteg hon gör får mitt hjärta att jubla. Det här nya året gör mig glad, det känns som att så många vänt blad – och är sitt absolut bästaste jag. Känner mig bubblig för att de flesta i min omgivning verkar vara så lyckliga och må så bra just nu – vilket i sin tur smittar av sig på mig. Att jag på söndagmorgon hoppar på ett plan till ett snövitt Andermatt med några kompisar för tjejsnack, SPA och jobb.

Forni

Min favoritbild på Forni från förra året, haha. Dagen efter vår första utekväll på min möhippa. Älskar dig!

Hur hoppas du att dagen avslutas?

Med välbekanta skratt runt ett bord som skvallrar om en trevlig kväll med massa nerbrända ljus och halvfulla glas.

Vad tänker du mest på just nu?

2019, framtiden, våren som komma skall. Jag tycker januari är härligt på det viset, det är en planeringsmånad. Funderar på vad jag vill ha ut av året. Alla roliga bröllop och möhippor i vår, har tre nära vänner som gifter sig. Hur vuxna vi blivit. Men har också reflekterat mycket över hur tacksam jag är. Vet inte om det har med åldern att göra, för några år sedan tog jag bara allt för givet – kanske var lyckligt omedveten om livet och dess tvära kast. Idag värdesätter jag allt på ett annat sätt, kanske för att man helt plötsligt insett hur snabbt allt kan ändras över en natt. Sedan tänker jag mycket på Puck, haha. Och vår honeymoon, saknar att bli uppvärmd av solen.

Gulliga mini Lorpan. Det här var vår första semester tillsammans, här sitter vi ovetandes om att vi ska dela efternamn på en strand i Costa Rica.


4 kommentarer4 kommentarer om “En liten fredagslista.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni måste nog våga ha lite mer disciplin, ni ska fostra valpen också inte anpassa er efter henne i alla lägen. Ju mer ni fostrar nu desto lättare blir det för er senare 😊

  Svara
 • Härliga bilder 🙂

  Svara
 • Kommer den vita och beiga klänningen från adoore in igen eller ngn liknande modell till sommaren?

  Svara
 • Vart är den svarta skinnklänningen ifrån? 😍

  Svara