Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Glitter

16:30 | januari 9, 2019

Smyckestrender våren 2019.

Glitter smycken hårklämma

Hårklämma, Örhänge

Hårklämman är utan tvekan tjugohundrartons modeaccessoar och håller sig kvar som en solklar favorit även i år. Glitter har massa fina klämmor i härliga pasteller och melerade toner som ger den där lilla extra edgen till din look.

Glitter smycken hårklämmaGlitter smycken hårklämma

Glitter smycken strassörhänge

Strassörhänge, Pärlörhängen

Strassörhängena har åter gjort entré och är det perfekta komplementet till både fest -och vardagslooken. För en kväll på stan kombinerar du örhängena med ännu mer skimmer, till fest finns det nämligen inga gränser för hur mycket man kan smycka ut sig. Och dagtid balanserar du ut det festliga i strassörhängen med en outfit som går i neutralare färger.

Petra Tungarden Glitter

Glitter smycken strassörhänge

Strassörhänge, Pärlörhängen

Glitter Orhangen melerade

Melerat Örhänge

De melerade örhängena är en gammal favorit som gör sig bäst i storleken större. Statementörhängen är överlag vårens vapendragare som kommer att rädda dig ur vilken klädkris som helst. Denna typ av örhängen drar ofta åt sig mycket uppmärksamhet, vilket kan vara skönt när allt i klädgarderoben känns trött och tråkigt.

Glitter Smyckestrender 2019

Hårband, Örhänge

Just nu ska accessoarerna reflektera ditt yngre jag i form av hårband och hårklämmor som skimrar i alla regnbågens färger. En väldigt tacksam trend om ni frågar mig då den både är snygg och samtidigt agerar täckmantel under en sämre hårdag. Gränsen mellan trendig och flickaktig blir väldigt hårfin här, därför är ett tips att para ihop håraccessoarerna med en tuffare outfit som exempelvis work wear overallen jag bär ovan.

Glitter smycken harband

Glitter Smyckestrender


7 kommentarer7 kommentarer om “Smyckestrender våren 2019.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKAR DIN BLOGG!!! Jag sitter och planerar en resa till franska Rivieran till våren och tänkte fråga om du har några tips? Vart ska vi åka? Saint Tropez? Cannes? Nice? Har du några restaurang tips? Läste igenom alla dina guider ang Marbella när jag var där i somras och skulle säga att jag fick en PERFEKT resa tack vare alla dina tips, speciellt de 2 små restaurangerna i gamla stan, MAGISKA. Så tänkte jag hör med dig, har du några magiska restauranger du rekommenderar på Rivieran?
  TACK för en grym blogg!!!

  Svara
 • Kan rekomendera ett hotel, hotel belles Rives:-) grym mat och skönt solhäng

  Svara
 • Ja, det hotellet är magiskt! Kan sätta ihop en liten guide till dig ; ) Kramar!

  Svara
 • Var kommer den fina ”kostymen” ifrån? 🤗🤗

  Svara
 • Jumpsuiten är från Na-kd <3

  Svara
 • Din ljusblåa outfit! Grymt snyggt! 💙 👍 😍

  Svara
 • Tack gullis!

  Svara