Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:11 | januari 8, 2019

Ellegalan 2019

ellegalan-2019

Varje år tänker jag att nästa år då ska jag banne mig fixa en outfit innan jul så jag slipper stressa ihop det i sista sekund – igen. Men det är ju jag i ett nötskal så nu sitter jag här och letar frenetiskt över en stass till årets Ellegala som går av stapeln nästa fredag. Något jag däremot har bestämt är att jag vill ha barret som på bilden ovan till vänster tror jag. Lite så som jag hade på bröllopet.

Ellegalan-2019-

Och kanske sminket så här, väldigt kattigt utsuddat med mycket glow beroende på vilken stass det landar i såklart.

Ellegalan-2019-roda-mattan

Vet inte alls vad jag är sugen på, kanske något färgglatt för en gångs skull. Är upp över öronen förälskad i hela Rotates kollektion. Hade inte heller tackat nej till Rosie Huntingtons Ellery klänning på bilden.

 

Ellegalan-2019-roda-mattan

Förra året hade jag på mig det här pangfodralet signerad Stylein.

Ellegalan-2019-roda-mattan.

Och mina örhängen som jag designat för LWL Jewelry som snart äntligen börjar säljas (!).

Ellegalan-2019-roda-mattan Petra Tungarden

Vi var på Ida Lantos och Saras kontor innan och gjorde oss fina.

Margaux Dietz Ellegalan

Året innan dess hade jag svart igen fast den här klänningen kom från Self Portrait.

Elle galan

Tillsammans med den finaste kappan jag äger från 2ND DAY.

Så här glad var jag över min inbjudan, haha. Skoja! Men hade väldigt mörkbruna matta läppar. Det var ju faktiskt riktigt tjusigt borde kanske bära det snart igen.


2 kommentarer2 kommentarer om “Ellegalan 2019”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskeinlägg! Har rätt fin hy i övrigt men extremt grova porer som du skrivit om. Vad har du provat och vad har hjälpt?

  Har nu provat det mesta inom hudvård och även någon nålbehandling på salong (typ dermapen) som inte hjälpt speciellt mycket. Fundersr nu på laser. Vad har du provat och vad tyckte du?

  Med vänliga hälsningar Mikaela 🙂

  Svara
 • De jag tycker gav bäst effekt just mot porer var en IPL-kur som jag gjorde tre gånger i sträck. Tror jag väntade en månad mellan varje och det gav verkligen resultat. Har nog aldrig haft så fin hy och såg verkligen stor skillnad på porerna som drog ihop sig.

  Lycka till ; ) Kramar!

  Svara