window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | januari 7, 2019

Weekly Plans

Petra Tungarden Blogg

Nu är vi back in business, 2019 startar officiellt nu. Flög upp ur sängen med en riktigt bra magkänsla känns så roligt att vara tillbaka på kontoret och få lite rutiner igen, har saknat alla vänner på NO18. Ska starta dagen med ett pass på Sturebadet innan vårt morgonmöte för Her Hour. Den här veckan är ganska oplanerad, så ska bli skönt att rivstarta jobbåret helhjärtat med bloggen och Her Hour, ska lägga upp ett schema och pricka av era önskeinlägg. Nästa vecka bär det av till Andermatt och Genéve på jobb så blir skönt att starta fokuserat här hemma.

Kommer spendera största delen av veckan på kontoret och kvällarna är rätt oplanerade än så länge, så verkligen inget extravagant veckoschema, utan mer vardagsgnabb men det kan ju vara trevligt det med.

Måndag: Heldag på NO18. På kvällen ska jag och mamma på Cancergalan på Annexet. Måste ladda mentalt för alla starka berättelser, finns risk för att jag bryter ihop annars. När jag väl börjar gråta så kan jag inte sluta, jag är som en vattenläcka.

Tisdag: Ska plåta ett träningssamarbete för Refunder på förmiddagen, om plaggen hinner komma. Därefter blir det kontorshäng, LPG-behandling och slutligen Barrys Bootcamp efter jobbet med några kompisar.

Onsdag: Har två möten på förmiddagen. Sedan ska jag skämma bort mig själv med nya fransar på lunchen. Därefter blir det jobb och eventuellt Becore/Megaformer efter jobbet.

Torsdag: Ska spela in en V-logg, tänkte en klassisk house tour? Eller har ni något festligare förslag?

Fredag: Heldag på kontoret. På eftermiddagen ska jag, Limpan och Carro pierca oss.

Japp, det var den soliga veckan! Nu kör vi!  

Fått så många frågor om tavlan ovanför vår sänggavel. För er som missat det så är det min lillasyster Louise som målat den. Min övertalningskampanj att få henne att börja måla mer fortskrider, men just nu har hon så mycket i skolan så hon inte hinner med. Men snart så.


12 kommentarer



12 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • YES! House tour vill vi (jag hehe) ha!!!
    Kan du inte göra en video med kläder du INTE väljer att ha på dig/köpa? Typ vissa material, mönster, färger, passformer osv? Kläder du ALDRIG skulle köpa? Och köp du ångrar? Vill också säga att du är min ”go to guy (girl?)” i allt. ”What would Petra do/wear?” tänker jag ibland. Ofta när det gäller kläder och inredning. Thanks for being my spirit animal.

    Svara
  • House Tour is on ; )

    Jo, kul idé! Man har ju vissa plagg som jag gärna vill ha men inte vet passar min kroppsform men som jag köpt ändå som nu bara hänger i garderoben så det är ju grymt!

    Hahaha, vad gullig du är! Vad glad jag blir!

    OMG! Aldrig varit någons spirit animal <3

    PUSS PÅ DIG!

    Svara
  • Hej1 Underbar valp du har köpt. Har själv köpt en valp som är 11 veckor. Undrar lite över hur du gör med henne på dagarna, ditt schema är ju fullt ös. Själv hinner jag varken jobba eller knappt äta, passa passa hela tiden. Berätta gärna hur ni lyckas ha valp och samtidigt jobba och även gå ut på kvällen! Ha en jättebra vecka, kram Helena

    Svara
  • Alltså man är ju rätt slut som artist! Nu under julledigheten så har det ju varit helt okej då vi varit hemma mycket. Men nu i måndags började ju livspusslet deluxe. Men det tar ju mycket tid, man får ju inte lika mycket gjort och mycket tid går ju åt till lek, haha. Men jag och Markus försöker turas om så gott det går. Båda kan ha med Puck på jobbet, annars hade det aldrig fungerat.

    Nätterna är ju rätt tuffa! Eller vad säger du? Har ni fått in några bra rutiner?

    Kramar!

    Svara
  • Snälla vill du säga vart du köpt dina örhängen? Har försökt hitta liknande🙏🏻
    Kram Bella

    Svara
  • De med diamanter är från LWL Jevelery ; ) Kram!!!!

    Svara
  • Var är den underbara klänningen och den perfekta t-shirten ifrån? /E

    Svara
  • T-shirten är från bikbok och klänningen är dessvärre en gammal Zarasemesterfavorit. Kram!

    Svara
  • Vad är det för LPG behandling du gör? Så sugen på att göra en på benen

    Svara
  • Alltså jag har hittat världens bästa tjej, Jennie på Forces by Sweden. De sitter i samma hus som vårt kontor så det är PERFEKT! Körde en all in kur innan bröllopet och tyckte verkligen det gav effekt.

    Svara
  • Vart ska du göra lpg? Något ställe du rekommenderar?

    Svara
  • Alltså jag har hittat världens bästa tjej, Jennie på Forces by Sweden. De sitter i samma hus som vårt kontor så det är PERFEKT! Körde en all in kur innan bröllopet och tyckte verkligen det gav effekt.

    Jag har precis köpt ett nytt paket och tänkte köra en till all in nu i vår. Svarar mycket bättre på träningen när jag körde LPG, kände liksom att det gick ”fortare”. Sedan är det ju löjligt skönt.

    Svara