Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:10 | januari 7, 2019

Desorienterad morgonträning och Pucks första riktiga dag på kontoret!

Sturebadet

Den här dagen började riktigt bra med träning på Sturebadet, okej passet går nog inte till historien som mitt personbästa men jag tog mig iallafall dit. Ska börja köra igång med appen ”SWEAT” igen, träningsprofilen Kayla Itsines app. Den är faktiskt riktigt bra när man kör själv. Ibland känner mig så desorienterad på gymmet, vet liksom inte vad jag pysslar med. Så kör jag bara samma övningar som jag vet att jag kan, det är som att fantasin tar slut. Då är det skönt att ha ett schema att hålla sig, så man inte bara tränar på måfå.

Sedan var det dags att invänta Puck-leverans på Espresso House. Puck hade varit busig och levt rövare i Humlan så hon och Markus var en kvart sena.

Nu till en helt annan femma! Min hy har blivit så satans slät efter att jag började med en ny superprodukt som ni kommer kunna läsa om på Her Hour imorgon, inte en död hudcell så långt ögat kan nå det är verkligen skillnad.

Man inser ju att livspusslet med hund börjar nu. Pucken har ju mest varit hemma eller hos kompisar under jullovet, inga hela dagar på kontoret. Så idag var egentligen första dagen, inskolningen. Det gick sådär. Hon blev så uppspelt av alla nya intryck och människor att hon både kissade och bajsade inne trots att hon precis hade varit ute och uträttat sina behov. Sedan vill hon bara busa med Charlie, Linns hund – dessvärre är inte Charlie det minsta intresserad av att hänga med Pucken utan tycker mest hon är ett pain in the ass. Lite som småsyskonet som följde efter en precis stup i kvarten när man ville vara ifred.

Men imorgon är en ny dag, då tar vi nya tag! Nu måste jag lägga på ett kol för om tjugo minuter måste jag vara redo för Cancergalan och möta mamma.


3 kommentarer3 kommentarer om “Desorienterad morgonträning och Pucks första riktiga dag på kontoret!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hett tips på BÄSTA träningsappen är Fitplan. Finns massa bra träningsprogram men jag själv kör Linn Lowes strong & lean plan. Man blir så confident med all utrustning på gymmet och behöver aldrig fundera över vad nästa övning blir. Så kul och bra!!

  Svara
 • Åh va kul att höra någon som ska använda Sweat appen!! Ska du köra deras 12-week challange som börjar den 14/1? 😘
  Tack för en magisk blogg! Kram

  Svara
 • Omg!!! Var är din rosa klänning ifrån????? Så snygg!

  Svara