window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | januari 6, 2019

Nyfunna muskler på Becore, Långa middagar, Plåtning för Adoore Sport och Netflix and Chill.

Petra Tungarden Blogg

Vad passar bättre än söndag än att sammanfatta veckan som gått eller snarare slutet på veckan. Det här har ju verkligen inte känts som en jobbvecka då vi kom tillbaka till stan i tisdagskväll. Men i onsdags så släpade jag och Limpan oss till Becore. Blir lika förbryllad varje gång jag går dit över hur brutalt jobbigt det är. Alltså man får mjölksyra i musklerna varje pass!? Sedan tränar man muskler som man inte visste om att man hade, små sega minimuskler som ligger och gömmer sig under skinnet. Jag är så glad för i mars öppnar Becore precis vid vårt kontor.

I torsdags var jag förbi Modin, ett presskontor för att kika på By Malene Birgers vårkollektion och låna med mig några godbitar. Fingrade lite på drömväskan från Byredo som stod där och skrek mitt namn.

Senaste tiden har jag levt i den här kavajen från The Frankie shop och mina jeans från re-done.

Petra Tungarden Blogg

Modin sitter i en riktigt maffig lokal med Stockholms i särklass vackraste öppna spis.

Petra Tungarden Blogg

Därefter skulle jag ha möte på Adoore kontoret. Vi hyr ju som sagt in oss i ett rum på MeliMeli kontoret.

Att jag inte fattat storheten med ryggsäck förrän nu? Sedan jag packade upp vår nya väska från Adoore så har den fått hänga på överallt, den rymmer hela mitt liv. Min enorma dator, träningskläder, necessär. Häromdagen när jag skulle på middag slängde jag i sex flaskor vin, haha.

Petra Tungarden Blogg

Hej då fina kontoret! Ska försöka hänga mer på Adoore kontoret det här året.

Sedan blev det fredag och Puck och jag startade dagen med att tugga i oss ”fäshion” till frukost. På olika vis det vill säga.

Petra Tungarden Blogg

Vid tio åkte jag till Becore för att plåta Adoore Sport tillsammans med Angelica. De var snälla och lät oss låna deras lokaler.

Royal Design rea Royal Design rea

Därefter fortsatte vi hemåt för att plåta ett samarbete där Puck gärna ville medverka som modell. Eller okej, hon ville helst av allt bita på mina fingrar som säkerligen i hennes ögon är ett par prinskorvar. Pucken har sylvassa valptänder så det gäller att se upp.

Petra Tungarden Blogg

På kvällen bar det av hem till Dasha och Douglas för spelkväll och middag.

Petra Tungarden Blogg

Lykke älskade Puck. Har ni sett en sötare unge? Visst lyser det bus i hennes ögon.

Petra Tungarden Blogg

Så galet att Steffi numera är mamma, minns när vi festade som att det inte fanns någon morgondag i Lund under valborg för en jädrans massa år sedan.

Eh, Dasha hade tagit i från tårna och lagat inte tre utan hela fem (!) olika rätter. Efter tredje rätten var det spelpaus för ”Med andra ord”.

Trodde det skulle bli en tidig kväll eftersom vi var där redan vid 18.00, men vi rullade hem vid halv tre, haha.

I lördags sken solen så vi gick ner till Humlan för att leka med Pucken som sprang lika snabbt som Usain Bolt. Alla föräldrar känner säkert så här men jag tror att vi fått en superhund. Puck har redan lärt sig tre trick exemplariskt, det måste ju vara någon form av rekord, haha. High five, sitt och kanin.

Sedan gick vi hem och laddade batterierna och mös runt innan vi skulle iväg på middag. Lagade snabbmakaroner och köttbullar och brände några avsnitt av Modern Family säsong 9, har ni kikat? Skrattar alltså högt rakt ut varje episod. Är hemligt förälskad i Phil, hur kan man vara så rolig. Finns på Netflix.

Alltså är inte Puck och Markus lika? Skulle typ kunna vara syskon.

Sedan bar det av hem till Ida och Graanen på middag. Det var så satans trevligt. William och hans pojkvän har precis förlovat sig så vi gick igenom varje detalj av frieriet, steg för steg. Så glad för deras skull.

<3

Imorse startade jag dagen med en smoothie som blev så god på: mynta, bladspenat, lime, havremjölk, fryst mango, matcha och veganskt protein. Idag har vi bara varit ute en sväng, roddat hemma, jobbat och rensat lite. Snart ska Lorpan ställa sig och laga en kalkonstroganoff åt mig och sedan avslutar vi nog söndagen med något avsnitt av Vikings.

Imorgon är det back to reality på riktigt – och jag känner mig riktigt taggad och utvilad efter ett långt jullov.


18 kommentarer



18 kommentarer om “Nyfunna muskler på Becore, Långa middagar, Plåtning för Adoore Sport och Netflix and Chill.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är Markus släkt med Tony i rederiet?

    Svara
  • Alltså orkar inte, googlade precis! ÅRETS KOMMENTAR, haha så likt!

    Svara
  • Eller hur 😃😘

    Svara
  • Din blogg blir bara bättre!

    Vart är ditt Linne ifrån på bilderna? 🙂

    Svara
  • Vad glad jag blir ; ) De är dessvärre ett gammalt linne från Mango!

    Svara
  • Underbara bilder och Puck är bara bedårande! Jag blir sugen på hund nummer 3!
    //Berith

    Svara
  • Hej Petra, den grå/bruna kavajen (Förresten vilken färg är den exakt?) var är den ifrån?
    Sitter jättefint på dig!

    Svara
  • Det är Markus från Acne ; ) <3 Dock är den något år gammal dessvärre.

    Svara
  • Gillar båda senaste inläggen
    Mycket bra…så inspirerande
    Undrar lite vad det är för gott i glasskålarna- berätta gärna
    (Men förstår att det är någon annan som gjort det-inte bara att lägga ut)
    Har gjort din blomkålsgryta Såå himla gott och receptet så bra skrivet hade ett gäng risnudlar i så jag ”kokte inget ris till”
    -en receptflik om det funkar där man kan ”skriva ut”

    Svara
  • Åh, vad kul! Vad glad jag blir!

    Alltså hur god är den! Oj, det måste jag prova! Det är en salmalaxtartar som Dasha gjorde : )

    Smart, det ska jag kolla upp! Kram!

    Svara
  • Hej Petra!
    Härlig energi i bloggen!
    Har du koll på mängderna till smothien?
    Tack :-).
    Hälsn. Åsa

    Svara
  • Hurra! Vad kul!

    Haha, ska göra den igen och ta ”mått” nästa gång höftade lite bara! Kramar!

    Svara
  • Matcha i smoothies är ju så gott! Men varifrån köper du det? Jag har inte hittat i vanlig matbutik. Eller så är det bara dåliga butiker kring var jag bor. 😂
    Tack för en härlig blogg!

    Svara
  • Jag har ett från Renée Voltaire! Det finns nog billigare varianter än det, det är lite onödigt dyrt skulle jag säga med facit i hand.

    Svara
  • Hel Petra! Jag vill inte vara den som är den, men nu börjar det gå lite överstyr med fillers och botox. När du ler är det enda som rör sig – munnen. Leendet når aldrig dina ögon utan det ser bara stelt ut. Tycker det är tråkigt på en så vacker ung tjej som dig, jämfört med dina vänner tex. God fortsättning!

    Svara
  • Hola! Haha, det är några bara bilderna för det var ett bra tag sedan jag gjorde botox och fillers har jag inte gjort på över två år <3 Kram på dig!

    Svara
  • Inte ens inför bröllopet? Blev typ rädd för dig när jag såg de bilderna..

    Svara
  • Ville bara varna dig lite för Humlegården och runt rastgården. I söndags såg jag en man gå runt och slänga ut köttbitar och annat just utanför rastgården. Det var ju garanterat något skumt. Tänkte bara om ni har vovven lös runt där. Det är ju lätt hänt att man inte hinner fram innan något är inne i gapet 🙂

    Svara