Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:11 | januari 4, 2019

Ny inredning till sovrummet.

Petra Tungarden Sovrum Lampa

FÖRST OCH FRÄMST TACK FÖR ALLA ERA KOMMENTARER OCH HJÄLP I FÖRRA INLÄGG! Ni är fantastiska! Lovar att ta tag i allt, ska skriva ner alla idéer i ett dokument och pricka av en för en under kommande månaderna.

Ni vet ju att jag provade att hänga upp lampan i vardagsrummet, men det blev ju inte alls speciellt bra – men däremot satt den ju som en smäck i sovrummet. Tycker verkligen sovrummet börjar komma i fas nu, trivs så bra därinne. Har fått en triljard frågor om vart lampan kommer ifrån. Jag hittade den på Blocket. Den hade hängt i en butikslokal, tror kanske den kommer från Dusty Deco, men står inget märke på den. Det är ju en Lindsey Adelman look alike. De är nästintill omöjliga att få tag på och kostar därefter. Oavsett så är jag riktigt nöjd med resultatet ska bara se om jag lyckas koppla in den.

Och hur fint med blev det med sänggaveln från Sleepo? Älskar den! En annan sak jag älskar är våra stuckaturer som vi satte upp när vi flyttade in. Sven som gjöt och monterade dem är helt makalös, ni kan läsa mer om hur du sätter upp gipsstuckaturer här.

Ni vet att jag har ett arkiv som heter: ”Renovering” där ni kan se massa inlägg från början till slut.

Petra Tungarden Sovrum Lampa Petra Tungarden Sovrum Lampa

Puck lever LIFE, hon älskar sin säng.

Petra Tungarden Sovrum Lampa

Här ser ni stuckaturerna bättre.

Petra Tungarden Sovrum Lampa

En annan smart grej vi gjorde i sovrummet som jag är löjligt nöjd med är skjutförren som vi lackade i samma färgkod, så på sovrumsinsidan är den en färg och på andra sidan samma kulör som hallen. En av mina bättre idéer om jag får säga det själv. Har tänkt måla in den där skenan sedan inflytt, men aldrig kommit mig för. Typiskt sak man gör precis innan man ska sälja, haha.


11 kommentarer11 kommentarer om “Ny inredning till sovrummet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Lampan du hade i din hall förut i ett gammalt inlägg! Den som hänger i glas några stycken?? Vart hittar men den?? Så fin!!!

  Svara
 • Den är från Lee Broom ; ) Älskar den!

  Svara
 • Varifrån kommer dörren?

  Svara
 • Måste kolla med mina snickare bad dem bara beställa en ; )

  Svara
 • Så mysigt! Hur satte ni upp gardinerna? Tog ni hjälp och i så fall av vilket företag? Något du kan rekommendera när man vill ha hotellkänsla på gardinerna?

  Svara
 • Har använt My Window i mina två senaste lägenheter : ) De kommer och mäter ut och sätter upp allting åt dig.

  Svara
 • Hej! Jag har en likadan lampa och har den i vardagsrummet. Den kommer från Dusty deco (sthlm)
  Se min på @studiotroskeh

  Svara
 • Ett tips på en liknande lampa som jag har är ”monaco” från Jotex! 😃

  https://www.jotex.se/monaco-taklampa/1509499-02-0?extcmp=01_SE_SEM_G4_01&gclid=EAIaIQobChMI-N-2hcfW3wIVyB0YCh0WNQjdEAQYASABEgJ0YfD_BwE

  Svara
 • Hejsan!
  Skulle inte du kunna göra ett inlägg om puck, hur det är att ha valp, lite tips om man tänker på att skaffa valp och hur det kommer sig att ni valde just den rasen?

  Med vänlig hälsning, en tjej som vill ha valp mer än allt men är för feeeeeeg

  Svara
 • Självklart! Har tänkt att jag ska göra ett sådant inlägg. Vi skaffade ju henne precis innan jul vilket var perfekt då vi varit hemma mycket under de tre senaste veckorna, så hon är ju med hela tiden och har fått vara mycket hemma så hon ska bli trygg. Men det är ju lite pusslande nu i början när hon är valp.

  MEN OJ VAD DET ÄR VÄRT DET! Man får så mycket kärlek.

  Ska skriva mer i ett inlägg!

  Kramar!

  Svara
 • Hej Petra!

  Var är ert fina överkast ifrån? 🙂

  Svara