Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:27 | januari 3, 2019

Önska framtida inlägg!

Hola Guapas!

Jag vill ju göra bloggen världsbäst, men behöver er hjälp då det faktiskt är er jag skriver för.

Så här kommer en klassisk shout out:

Vad vill ni se mer av? 
Vilka är era favoritinlägg? 

Skulle bli så himla glad om ni tog er tid att svara! Och så vill jag bara säga TACK för att ni är inne och läser utan er hade jag aldrig fått jobba dagarna i ända med mitt drömyrke. Så all jävla kärlek till er önskar jag kunde springa fram till alla er och ge er en bamsekram och puss i pannan.

Har några förslag på inlägg: Bu eller bä? 

Det här lärde jag mig från bröllopet – missar och tabbar.

Vägen till rätt bröllopsklänning – de här klänningarna sparade jag ner inför bröllopet.

Snygga tärnklänningar i olika prisklasser.

Om jag hade ett landställe så skulle det se ut så här.

Så får du röda läppar att sitta – och snyggaste stiften på marknaden.

Stockholms bästa asian fusion – här är mina favoritrestauranger (det här ska du beställa).

Så sätter du ihop buketter, låga som höga.

Så blir du ett proffs på att smsa din flirt (haha, eftersom jag är en självutnämnd mästare på det).

Mer inredning? Vad vill ni se? Läsa? Mer bilder från vårt hem?

Så sätter du mål – det här lärde jag mig från Tony Robbins.

Så klär du dig rätt för din kropp: Gå igenom de olika kroppstyperna.

Så sminkar jag mig – steg för steg.

Nersparat från instagram.

Fast food, nyttig. Mina favoriträtter från bakishak i nyttig version (haha, har nämligen börjat fila på ett sådant).

Det här tränar jag: övningar/bilder från gymmet.

Roliga utmaningar som vi gör tillsammans? Som hälsochallangen?

Så blir du mer effektiv och fokuserad (eftersom jag själv har väldigt lätt för att vandra iväg i tankarna tänkte jag träffa ett proffs – och så får ni följa med på resan).

Så styr du en bra möhippa, det här lärde jag mig.

  

 


109 kommentarer109 kommentarer om “Önska framtida inlägg!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • JAAAAA PÅ ALLA ÄMNEN!!!!

  Svara
 • Jag skulle vilja se mer inredning och tips på inreding samt vad du lagar för mat. 🙂

  Svara
 • Tycker allt låter super!!! Själv skulle jag mest vilja läsa om hur jag ska klä mig för att min kropp ska se som bäst ut samt tips för hur man stylar och matchar plagg och former. Allmänt mer kläder och stiltips från stilgudinnan aka du.

  Svara
 • Ja till allt du nämnde och extra bröllop, bröllop, bröllooooop!

  Tack för en härlig blogg, du är grym!!

  Svara
 • Alltså Petra, din blogg e så jäkla bra! ÄLSKAR den, enda bloggen jag läser dagligen. Ditt sätt att formulera dig e så underhållande samt att bloggen e så varierande. Mina favoritinlägg e dock absolut när du skriver om trender o skönhet. Hade gärna fått ett inlägg SNARAST om hur man ska bygga bästa vårgardeoben, nyckeltrender i vår o sommar. En steg för steg rutin för din make up i rörligt format (du e alltid så snyggt sminkad), hudvårdsprodukter osv. Som ovan nämnt också, din matlagning hade varit rolig att läsa mer om. Tycker ofta när lägger upp recept att det ser så SJUKT gott ut! Puss o kram o gott nytt 2019. PS. GLÖMDE JU HUR MAN FÅR DRÖMKILLEN PÅ FALL, DET INLÄGGET BEHÖVS ASAP;-)

  Svara
 • ÄLSKAR DIN BLOGG! Du är den bästa i hela influenser Sverige <3
  Tycker alla du listade upp var roliga och intressanta. Är särskilt inspirerad när du skriver om
  – inredning i all dess form. Dekorations tips, egna inrednings drömmar, hur du binder dina buketter hemma och vilka blommor det är
  – maträtter både nyttigt och all det imellan
  – skönhet : smink tips, kroppstyp, styling och smycken
  – mer vlogg <3333
  Du är bäst Petra!

  Svara
 • Mer personligt! Tex detta inlägget som jag ÄLSKAR https://petra.metromode.se/2015/10/03/du-som-ar-sa-snygg-och-rolig-varfor-ar-inte-du-tillsammans-med-nagon/

  Säkert läst det 10 gånger genom åren!

  Svara
 • Tycker allt låter bra! Men gärna tips på hur man kan klä sig utifrån kroppstyp.

  Svara
 • Jättegärna mer inredning – tycker du är starkast där!!

  Svara
 • Jaaa på allt!
  Men också mer om Puck, hur har första tiden varit och mer info om hela processen att köpa en valp!

  Svara
 • JA, tips på hur man styr möhippa!! Överlag känner jag mig inte alls mätt på ditt bröllop, haha, har du verkligen visat alla bilder? Vill ha meeeer.
  Och mer personliga texter!

  Svara
 • Jaa på alla förslag!!

  Svara
 • Superbra ämnen!
  Jag känner extra starkt för restaurangtips, särskilt just asian fusion. Sen vore att klä sig efter kroppstyp grymt också!

  Svara
 • Jag med!

  Svara
 • Jag tillhör ju inte din unga läsekrets precis 😂
  Men tycker din sida är rolig -du har humor o självdistans- den har blivit intressantare ….på senare tid
  Nyårsinlägget från landet var kanon lite kläder -lite mat-film du gillade lite fina bilder på inredning Allt nämnt lite i förbifarten utan ”skryt”
  Trevligt med blomkålsgrytan har sparat ner receptet den ska jag göra
  Träningskläderna från Adore är snygga…
  Lägg in då o då länk till shoppen

  Svara
 • Älskar förslagen med restaurangtips (lyx & budget), dejting i alla dess former, självförverkligande inlägg & hjälp med kläder efter kroppstyp samt smink tips!!!!

  Svara
 • Din blogg är bra! Och innehåller en bra blandning 🙂

  Men en sak jag tycker är tråkig är att du sällan är i fas med din uppdatering. De flesta bloggare skriver dagen efter eller två dagar efter om det dom gjorde/tänkte på osv. Ibland är det inte så intressant och kasta oss tillbaka till det du gjorde för 1,5 vecka sen. Det har liksom passerat. Förstår självklart att det kan vara stressigt att hinna med. Min poäng är bara att intresset för att läsa vardagsinläggen försvinner ju längre bort i i tiden dom är 🙂 Men det kanske bara är jag som tycker så!

  Ett tips bara! 🙂

  Svara
 • Håller med dig!

  Svara
 • Jag skulle vilja se mer av:

  – Så äter och tränar man bra men ändå hållbart i längden
  – Så klär du dig rätt för den kurvigare kroppen (själv har jag problem att hitta jeans och byxor samt skjortor)
  – Inredning
  – Karriär

  I övrigt så fortsätt som du gör, du är grym och jätteinspirerande enligt mig!

  Svara
 • Älskar dina personliga inlägg!! Alltså sådana där du kanske skriver om hur du och Markus spenderat en söndag och att ni var på Ica, typ. Ok låter astråkigt men uppskattar den typen av inlägg mer än kala ”detta är det bästa läppstiftet”-inlägg. Det känns som att din personlighet får mer utrymme i de ”vanliga” inläggen och det är så mysigt och inspirerande!!! Du som person är mer inspirerande än konsumtionshets och skönhetsideal. Sorry för PK-tant men jag tror det ger en bättre känsla och stämning också, du verkar som en så himla vettig tjej så tycker inte du kan skriva om dig själv för mycket. Att du kan vara stökig, överkonsumerar cola light och fortsätter att äta mat din mage ej tål, festar på regelbunden basis trots att du inte är 18 (min egen åldersnoja som talar) osv. När DU kommer fram i inläggen, det är för den typen av inlägg jag glider in. Och du gör det vanligtvis så bra i alla dina inlägg, de har din prägel vilket gör det mesta i din blogg så himla nice att läsa. Så alla dina inlägg är bra men allra bäst är de som är rakt av personliga tycker jag! Som din vlogg från innan julfesten- ÄLSKADE DEN. Den kändes 100% du. Sen avgudar jag ju din stil och smak på kläder, trender osv så den typen av inlägg är ju självklart TOPPEN också men om jag måste välja skulle jag önska mer av PETRA.

  Om jag måste önska något konkret inlägg (du ba det måste du inte men ok) hade jag tyckt att det var intressant att läsa lite om ditt sätt att se på tex konsumtionshets, skönhetsideal, klimatångest. Jag förstår om detta kanske inte är fokus för din blogg men det känns oundvikligt att aldrig beröra dessa ämnen idag.

  Lite rörig kommentar men hoppas du förstod <3

  Svara
 • Din blogg är grym, lätt en favorit! Fortsätt vara personlig och ha din twist på allt!

  Utöver personliga texter läser jag gärna om hur man klär sig rätt enligt sin kroppstyp och inredning!

  Svara
 • Jaaaa!!! Vill läsa alla dina inläggsidéer!
  Kram <3

  Svara
 • Så klär du dig för din kropp! Ja!
  Är kurvig och är hopplöst att hitta rätt när man har bröst och rumpa utan att se ut som en michelingubbe.

  Och ja mer Puck! Så gullig!

  Svara
 • JAAA på tips om möhippa!! Ska börja planera min systers inom kort tid och behöver all hjälp jag kan få!

  Svara
 • Det här tränar jag!! Du får mer än gärna lägga upp de pass du tränar, det behövs alltid inspiration till nya träningspass 🙂

  Svara
 • Buketter och hur du sminkar dig!! Gillar personliga inlägg med anekdoter med

  Svara
 • Har läst din blogg sen waaaay back, ett tag strax efter du fick en storm av feedback kring köpte inlägg så tog jag en paus men nu när jag kommit tillbaka igen känns det som att gamla härliga Petra är tillbaka. Med det sagt – älskar vardags-Petra läsa om vad du gjort och vad du planerar. Hellre de än guider i smink osv. ÄLSKADE din blogg debut 🥳 skulle vilja ha en realityserie. Tack för att du fortsätter år ut & år in med skrivandet du inspirerar 💫

  Svara
 • Det här lärde jag mig från bröllopet – missar och tabbar.

  Stockholms bästa asian fusion – här är mina favoritrestauranger (det här ska du beställ

  Så blir du ett proffs på att smsa din flirt (haha, eftersom jag är en självutnämnd mästare på det).

  Nersparat från instagram

  Så styr du en bra möhippa, det här lärde jag mig.

  Blev extra pepp på dessa inlägg!!!!

  Jag gillar inredning så gärna mer Bildt från ditt hem, recept och när du gjort om typ studentlägenheter är det roligaste!!

  Svara
 • Ja på alla! Särskilt tips på asian fusion 😉

  Svara
 • Dina absolut bästa inlägg är helt vanliga dagar/helger, mobilbilder och med nån liten mening under varje bild. Istället för en lång text längst ner. Mindre editorial, mer personligt och enkelt! + videobloggar! Älskar din blogg då.

  Svara
 • JA på ALLA ämnen du nämnde!!!

  Svara
 • Sms till sin flört!!!!! Men alla andra med 😍

  Svara
 • Jaaaaa på allt men framförallt hur du klär dig efter din kroppstyp och vad som definierar olika kroppsdelar, tips tips och ännu mer tips!
  Du är bäst, puss i pannan och kram tillbaka!

  Svara
 • Berätta om dina steamers hehe! Vill köp en men osäker på om d e lönt å köpa en ”billigare” dvs inte en proffssteamer?

  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg for jag kan relatera till dig, jag kan inte med personer som bara har en foto pose och det kanske ar deras hogra sida men du kor alla sidor av ditt ansikte och kropp. Fortsatt vara avslappnad och kanon som du ar redan! Sen sa gillar jag nar du visar de senaste trenderna i Sverige (inredning, mode, accessories/smycken osv) 🙂 <3

  Svara
 • Sämsta /bästa köpet till lägenheten?
  Sämsta väskköpet?
  Dina smycken på bröllopet! Och ringen?!
  Hur du tänker kring färkombinationer i hemmet?

  Svara
 • Gillade verkligen alla rubriker!!! Sen skulle jag vilja se mer beautytips! Allt ifrån dina sminkfavoriter till tips och trix på olika produkter:D Och massa dejtingtips!! Vart bör man göra på första dejten, vad skriver man i sms etc!

  Svara
 • Visa dukningen från bröllopet!:D

  Svara
 • Jag gillar alla teman du skrev! Personligen ser jag gärna mer inredning, konst, vad passar till vad, mattor!!

  Svara
 • Älskar bloggen som den är och alla förslag. Hade också älskat lite mer frågestunder eller att du tagit upp en veckans fråga eller liknade.

  Svara
 • Vill höra ALLT om bröllopet! Alla dina förslag på inlägg var bra men särskilt de bröllopsrelaterade lät spännande.

  Svara
 • KUL! Jag önskar ännu mer tips kring kläder & mode. Du har så fin stil, och blir ofta inspirerad av dina bilder. Dessutom är du SÅ duktig på att skriva. Så skriv mer. Man älskar dig just eftersom du är personlig och bjussig.

  Blir alltid glad av att klicka in på din sida! Fortsätt vara du.

  Svara
 • Allt!!!
  Gärna tips på att bygga en basgarderob när man endast handlat på hm i flera år o vill uppdatera sig . Samtidigt som kroppsångesten smyger på varje gång provrummet visar sig o man bänder hem tomhänt 😐 nätet är ju såklart bra men vilken stl tar man ? Älskar allt du skriver o din självklara stil o ditt självförtroende … fortsättt så

  Svara
 • Hur man klär sig efter sin kroppstyp och träningstips/ hur du tränar 😊

  Svara
 • Hur ert lantställe skulle se ut
  Och
  Mer inredning bilder på er lgh

  Och: Mest av allt… mer bilder på Puck 😍

  Svara
 • Jag är jättenyfiken på Tony robbins, och vad passar bättre i januari än att prata mål?

  Svara
 • JA dina förslag på rubriker på bröllop var toppen! Mer bröllop! Gifter mig själv i sommar och så roligt att få tips!

  Svara
 • Tips på hur man klär sig efter sin kroppsform och kanske även kläder för ”min” ålder😁
  Ställer gärna upp som provdocka!

  Svara
 • Åh, jag vill gärna ha klädinspiration!!

  Svara
 • Haha, håller med kommentarerna här: JAAA på alla ämnen! Vill helst ha:
  – massa bröllop såklart. Helst handfasta tips som ställen, bröllopsklänningar, bordsdukningar mm.
  – Recept!!
  Kram, du är bäst!

  Svara
 • VILL HA PODDEN TILLBAKA<3333333

  Svara
 • BRÖLLOP BRÖLLOP BRÖLLOP! Framförallt från ett brudtärna-perspektiv. Bästa tipsen för hippan och tips på tärnklänningar!

  Svara
 • Mer puck! Och mer bröllop! Gifter mig (oss hehe) i april här i Stockholm, har en väldigt stram budget för klänning, typ 5-6000kr. Tips? Kollat byMalina, Ida Sjöstedt, Nelly, Asos, Zalando, Bozt, HM osv. Vad har jag missat? Tips på budgetklänningar eller andra tips till le wedding! Puss!

  Svara
 • Inredning!!!

  Svara
 • Träning och övningar (steg för steg, for dummies)

  Personliga inlägg

  Tips på klassiska köp, tidlösa kombinationer och outfits

  Skor som ej är högklackat

  Inredning

  Svara
 • Hej Petra! Du är alltid så rolig och kreativ. Jag är en ganska spontan och rolig person som skulle behöva lite tips från dig nu när du har gift dig. Därför hade det varit kul om du ville sätta ihop en lista med roliga/icke förväntansfulla grejer som man kan göra på ett bröllop för att överaska gästerna. En lista på galna upptåg som ändå kan passa på ett bröllop för att skapa den roligaste festen någonsin för sina gäster!
  Tack, Madeleine

  Svara
 • Mer inredning!! 🙂

  Svara
 • Vill ge lite feedback angående dina outfits, det är många gånger vi läsare inte får veta varifrån dina kläder kommer (inte heller de som kommenterar) vilket är SUPERSYND eftersom jag och många andra följer dig just pga din grymma klädstil och det kan nästan skapa lite irritation. Stort tack för en grym blogg + insta annars! ❤️

  Svara
 • Visst gick du ned ganska mycket i vikt för några år sen och har lyckats behålla den? Vill gärna läsa om det då jag själv gör den resan nu!

  Mer om din och Marcus relation. Vad bråkar ni om, hur gör man när relationen går på sparlåga, vad är det bästa med er osv

  Svara
 • + 1 på den!

  Svara
 • + 2 på den

  Svara
 • Hur det röda läppstiftet sitter som berget! Och vilket märke som är bäst (och snyggast).

  Jag är mitt i rensning av garderob men fattar inte hur jag ska få till det! Vad spara och vad slänga?

  Svara
 • Jag älskar när du berättar roliga anekdoter från ditt liv!!!! Du skriver på ett så roligt och intressant sätt! Så fortsätt gärna med det! Jag gillar också när du är mer personlig och skriver mer om ditt liv, din familj, dina vänner och din vardag. Det inlägget där du beskrev din familj var så BRA!!! Jag tycker egentligen allt om mode och inredning blir ganska tråkigt och opersonligt, jag följer ju dig för att jag gillar DIG som person!

  Jag vill också SÅKLART!!! veta mer bröllopet, möhippan och allt däremellan. Hur tänkte ni egentligen med bordsplaceringen? Hur gick tankarna med dagsfest och hur reagerade era vänner på detta?

  Svara
 • Hej söta Petra!

  Jag hade önskat mer inlägg om exempelvis varför du matchar en outfit på ett visst sätt. Även tips på hur man lägger ihop olika outfits. Mer specifikt på olika kropps typer också. Jätte gärna mer tips på vänskap, hur får man vänner i denna svåra värld? Men också sociala kompetens tips?

  Svara
 • Allt det ovannämda låter bra!!! Särskilt hur man gör en bukett och inredning!
  Skulle även gilla om du gjorde lyx vs budget inlägg om kläder/smycken/skor!
  Kram!

  Svara
 • Jag är i såååå stort behov av tips ang möhippa!!! Min bästa kompis flyttar till New York i maj men ska gifta sig i Sverige i augusti. Planen är att styra möhippan i New Yrok, men behöver ALLA tips jag kan få.

  Svara
 • d skulle vara kul att få läsa dina tankar om storlekar på kläder, och även få se klädtips för plus size (obs inget kurvigt skit utan kläder för vanliga tjockisar).

  Svara
 • Gärna klädtips, matlagning hemma men framförallt lite konstruktiv kritik – SKRIV UT VART KLÄDERNA ÄR IFRÅN! du klär dig så snyggt men skriver sällan vart kläderna är ifrån, om du har ny kjol på en bild, skriv inte bara namnet på den utan även tröjan/skorna du har på dig! Då blir jag SUPERGLAD! 🙂

  Svara
 • Jag tycker alla dina förslag på ännen var super. 😍 Ta gärna inom kort planering av möhippa. 😉
  Älskar också när du skriver lite längre personliga inlägg. Hade också varit kul att läsa om hur du ser på din karriär nu och steget från Metro mode, vad händer nu och vad ser du framåt?
  Tack för en fantastisk blogg ❤️

  Svara
 • JAAA på alla förslag på inlägg som handlar om bröllop!
  Önskar även ett inlägg med tips på plagg till en basgarderob!
  Och allt som har med mat och inredning att göra är ju också så kul favoritrestauranger hade varit kul att läsa om 🙂

  Svara
 • Jättegärna mer inlägg om hur man ska klä sig för sin kroppstyp. Och hur hittar man sin stil? Bästa basgarderoben för dig som ändå vill sticka ut lite.
  Sms-tips tackar man ju inte heller nej till. 🙌🏼

  Tack för att du skriver blogg, så roligt att läsa!

  Svara
 • Mera Bröllop!! Do’s and dont’s. Vad skulle du strunta i om du gjorde om det och vilka val blev extra lyckade?

  Men mat, restauranger, inredning och träning är också inspirerande!

  Nyligen hittat till din blogg, mycket tack vare utomlands bröllopet, gillar den skarpt!

  Svara
 • Missar och tabbar från bröllopet. Men även vad dom gick bra och sånt du ör glad att du la tid på 😀

  Svara
 • Före- och efterbilder! Typ efter renoveringen, styling osv. Var kul att se hur du ändrade Marcus lya innan försäljningen!

  Svara
 • mer vardag och mer personligt.

  Svara
 • Alltså jag vill veta ALLT om bröllopet! Ska gifta mig i sommar och behöver alla tips! Klänning, makeup/hår, middag, vigselcermonin. Hur höjer man stämningen under middagen? Bästa tipsen önskas!

  Tack för en bra blogg! Kram

  Svara
 • Jag har läst din blogg sedan SheCity och jag önskar mer struktur på något vis. Jag har förstått från dina inlägg om dig själv att du ibland har för många bollar i luften för att organisera jättemycket (om ja förstått rätt) och det vore kanske bra om du kunde göra en veckoplan med återkommande inläggsformat på samma dagar, typ Q&A, veckans planer, helgen i bilder, modeplock mm? Då vet man som läsare lite vad som ska komma och kan lugnt vänta på sina favoritämnen mm. Behållningen med din blogg är verkligen dina roliga formuleringar, dina äventyr, ditt tempo och din pepp men ibland blir det svårt att hänga med i växlingarna. Ett annat tips är att skriva ned dina inläggsidéer i ett dokument och följa upp, ofta skriver du ”senare i veckan kommer bilder från resan till Paris” och sen kommer inget sådant inlägg vilket förvirrar läsaren (iallafall mig) lite.

  Svara
 • Jag önskar INTE en struktur likt den Eva föreslår ovan. Fy vad trist och generiskt. Fortsätt som du gör! Om jag får önska mig inlägg vill jag läsa mer om self coaching (heter det ens så?) som Tony Robbins etc, så kul ju att se om det går att klara detta. Önskar mig även smyckesinlägg eftersom du har så himla fina smycken jämt och jag hittar liksom inga fina alls att köpa?

  Svara
 • Du är ett sant proffs ut i fingerspetsarna! Älskar alla dina inlägg! Men gillar nog dina inredningsinlägg lite extra! Ingen har ju så fin stil som du har 😀 och när du lägger ut recept är 10 poäng! Sluta aldrig blogga är du gölli hihi <3

  Svara
 • Jag saknar verkligen podden!! Den kändes så fin! 🙂

  Svara
 • DEJTING och kläder! Puck också såklaaart!

  Svara
 • Mer bröllopsrelatersde inlägg!!!!

  ALLT MED BRÖLLOP! Har inte fått nog av dina inlägg ännu <3

  Svara
 • Dessa inlägg hoppas jag på:

  -Det här lärde jag mig från bröllopet – missar och tabbar.
  -Så sätter du mål – det här lärde jag mig från Tony Robbins.
  -Så klär du dig rätt för din kropp: Gå igenom de olika kroppstyperna.

  Kram!

  Svara
 • Jag hade önskat att det framgår mer vart du köpt dina fina kläder! Tycker det är mer än ofta det inte framgår alls =)
  Innehållet i övrigt gillar jag massor.
  Tack för en fin blogg <3

  Svara
 • Skulle gärna se lite inspo/tips om hur man väljer smycken som brud!

  Gifter mig själv om 3 veckor, har en fin spetsklänning (långa ärmar och enkel i sig från HMs brudkollektion). Jag är ganska klassisk och intw så ”blingig”. Dessutom är det rådhusvigsel och vill inte köra på för mycket;) Tänker fina bälten, något fint diadem, armband, örhängen osv. Hur man får det lagom in general helt enkelt.

  Måste även säga att Puck är det sötaste! Minns när min griffon var valp och man gosade så mycket med dem och de luktade så mysigt hehe

  Svara
 • Smsa din flirt hihi!!!!

  Svara
 • Du får gärna skriva en lista på bra och seriösa skönhetsställen med gott rykte i Stockholm där man kan göra fillers, botox, microblading osv.

  Har följt dig sedan She City och minns dig från baskettiden. 😉

  Svara
 • JA till alla förslag!!

  Svara
 • Snälla skriv om mer dejting!!!! Sååå bra och roligt, dejting tips, sms tips osv!

  Svara
 • Mer vlogg och mer mode (stylingtips, veckans/månadens nyheter, trendtips, bästa jeansen/bästa klackskorna/bästa kappan osv, hur du tänker när du handlar och hur allt ska passa din garderob, drömköp osv osv osv)!

  Svara
 • Hej Petra!

  Först och främst vill jag säga att jag har följt din blogg i flera år, sen jag var tonåring, och har alltid älskat den och dina inlägg.

  Jag gillar när du har gjort sminkvideos och skriver om vilka sminkprodukter du använder, samt hudvårdsprodukter.

  Sen så har jag verkligen uppskattat dina väldigt personliga inlägg om ditt forna dejtingliv, att vara singel, om brustna hjärtan osv. De har varit väldigt öppna och fina, man har verkligen kunnat relatera till dem.

  Ett ämne som du inte har skrivit så mycket om är din business! Typ hur du är så driven, hur du har byggt upp ditt företag och blivit så framgångsrik, och kunnat tjäna mycket pengar osv. Det är ett ämne som jag verkligen skulle vilja se mer av! Typ dina ambitioner och mer ”business” helt enkelt.

  Det skulle också vara hemskt kul att se mer youtube-videor från dig och ditt jobbliv och vardagsliv!

  Jag tror 2019 kommer bli ditt bästa år hittills från bloggperspektiv, önskar dig verkligen en god fortsättning och tack för att du delar med dig av ditt liv 🙂

  Svara
 • Önskar mer mode, inredning, dating och Toni Robbins 🙂

  Svara
 • Ja!!
  Gärna tips på byxor, tidlösa varianter till vardag och fest!!

  Svara
 • Gärna möhippetips, ska ordna en typ i slutet av maj.
  Andra bra ämnen: resturangtips i Sthlm, trender i vår.

  Svara
 • <3 på allt i inlägget ovan

  Ditt inlägg "Du som är så härlig och rolig?Varför är inte du tillsammans med någon?" är ett inlägg jag seeeenttttt kommer att glömma.
  Likt det, skulle det även vara kul att läsa om paret Tungården's relation, exempelvis någon typ av recap i form av en resumé av Era forna år tillsammans.

  – Hur ni utvecklats och förändrats som par (om ni känner att ni gjort det)
  – Hur ni tar Er igenom svårare tider (om ni stött på sådana/stöter på sådana)
  – Hur ni tar hand om Eran relation, ni kanske har några särskilda knep ni brukar ta till med? Aktiviteter eller liknande
  – Hur Du visste att du hittat "rätt" etc.

  Tack för världens bästa blogg!!!! Stor kram

  Svara
 • Du är bara så jävla BRA! Din energi går rakt från dina tangenter in i min skärm, tack för det ❤️ Och JA på alla ämnen!

  Jojustja! Jag födde barn samtligt som Dasha & undrar om du har något bra tips på en rivstart (loosa en del kilon) nu innan man får sätta igång med träning. (Kejsarsnitt) Saknar min gamla kropp nåt oerhört, känner mig som en boll, jag är typ på riktigt tjock. Dela gärna med dig om du har/vet något bra! Kram!

  Svara
 • Dina tidigare lägenheter! Intressant att veta storlek o pris på lägenheterna du köpt och sålt och gärna hur mkt du gick plus när du sålde varje (om du inte tycker det är för personligt)

  Svara
 • Såå bra idéer!! Gillar framförallt ”hur du smsar din flört”, mer om bröllop och om hur man ska klä sig efter sin kroppstyp :))

  Svara
 • Heeej! Om jag ska vara helt ärlig är din blogg den enda jag läser haha, jag tröttnar oftast snabbt men din rackarns blogg hänger liksom alltid kvar. Jag tror det är ditt sätt att skriva som gör det, du väver liksom in humor i dina texter!! Älskar det.
  De inläggen jag gillar allra mest är de som handlar om trender & skönhet.
  Ha en fin helg! Kram Malin

  Svara
 • Alltså alla ämnen du fått med här är fantastiska!!!! Älskar ”sms:a din flört” och hur man ska bygga buketter! ÅÅÅH bästa Petra! ❤️

  Svara
 • Vilka bra förslag du fått! Håller med så många, men främst att man gillar och uppskattar när du är DU liksom, som vloggen från julen å så. När du skriver om vardagliga saker du gör, även vardag med din man, jobb osv. Vad du drömmer om och hur du tänker och gör/jobbar för att nå dit, allt från ett hus på landet, resor, familjen/släkt, boende, shopping . Och instämmer med kommentaren att man vill så gärna få ett ärligt inlägg om hur du tänker kring miljöfrågorna, resandet, miljön i vardagen.

  Svara
 • Åh ja, i den här ordningen!

  Så blir du ett proffs på att smsa din flirt (haha, eftersom jag är en självutnämnd mästare på det).

  Så sätter du mål – det här lärde jag mig från Tony Robbins.

  Fast food, nyttig. Mina favoriträtter från bakishak i nyttig version (haha, har nämligen börjat fila på ett sådant).

  Det här tränar jag: övningar/bilder från gymmet.

  .

  Svara
 • snälla kan du lägga upp tips på snygga jobbkläder typ kostymer och sånt?

  Svara
 • Fillers etc som du gör. Före/efter bilder. Var du gör någonstans. Något du funderar på att göra. Något du vart missnöjd med. Kan du tänka dig att ”sluta”. Varför började du etc.

  Svara
 • Bloggen är svinbra!!! Älskart! Tips på hur man samsar med sin crush lät dock väldigt bra och roligt haha. Även fler inlägg med typ lite tips på trendplagg som finns i butikerna just nu som kanske inte kostar en förmögenhet 🙂

  Svara
 • Ja på allt, men en Tinder special hade ju varit på sin plats ASAP!!! Med alla tips hur man får drömkillen på fall och hur man skriver som bäst! Du är ju utlovad mästare bland dina vänner så nu får du hjälpa oss läsare att hitta MR. Right 2019 🙂

  Svara
 • Skulle vilja ha hjälp hur man får killen på fall. Vi har legat tre ggr och nu vill jag börja datea honom.

  Svara
 • Kan inte du göra en Tinder-Guide? What to do, and what not to do. Hur kul hade det varit!!!

  Svara
 • ”Så styr du en bra möhippa, det här lärde jag mig.” YES PLEASE

  Svara