Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | januari 1, 2019

Det här kan du fortfarande fynda på rean, Perfekta ögonbryn, Ett kärleksbrev skrivit tusen gånger.

Ni är väl inne på Her Hour och spanar? Varje dag kommer nya artiklar upp! Här är några av mina favoriter som ligger uppe just nu.

Her-Hour

”Det här kan du fortfarande fynda på rean”

Okej, låt oss prata lite om reafynden som faktiskt går att göra online just precis nu. Jag går sällan i butiker på rea, ogillar kaoset och att armbåga mig fram med resten av stan för att att i bästa fall få tag i en trött skjorta som jag förmodligen ändå inte skulle ha nytta av. Dessutom gör det lite ont i mitt modehjärta att se alla kläder och skor ligga utslängda i högar överallt i butiken.

MEN rean online däremot! Jag kan bli fast i timmar framför datorn, och det är också enda gången jag surfar på 50 flikar samtidigt. Att Net-a-Porter har upp till 50% kan få mig att bli helt pirrig. Jag har scannat mina favoritbutiker och gjort grovjobbet åt er, och här är 20 grymma köp som garanterat kommer pigga upp vintern. Jag har lagt både den gula blusen signerad Alexa Chung och Gannijeansen i min shopping bag hittills, vilka är era favoriter?

Her Hour Krönika

”Ett kärleksbrev skickat tusen gånger”

Ni har väl inte missat att Linn Olsson ÄNTLIGEN börjat skriva krönikor för oss? Hon är en mästare att få ner sina känslor i vackra berättelser och ord.

Her Hour

Ett urdrag ur: ”Årets första snö och ingen har rört den än”. 

 

Her Hour

”5 trender som kommer vara överallt i vår”

Vårmodet och modehusens pre-fall kollektioner står precis bakom hörnet, men för dig som inte orkar
vänta har vi samlat de fem mest aktuella trenderna som du kan hitta i butikerna redan idag.
Klassiker som animal print består, medan nya trender som “semestermode hemma” gör entré.

Attributen som funkar fest!

En resguide till: ”Det enkla livet i Santa Teresa”. 

browmaster

Sveriges bästa ”browmaster” Felicia ger sina bästa skönhetstips! 


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här