Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:15 | december 30, 2018

Årets som gick.

Klänning Ganni, Väska ATP, Boots Ganni, Kedja Na-Kd, Halsband droppe Nootka.

Hello favoriter! Hur mår ni? Vi lunkar på här hemma, det har blivit en hel del kompishäng dessa dagar med middagar och luncher till höger och vänster. Netflix har gått varmt på tvn kan jag meddela. Nu är jag så redo för 2019, mer utvilad än så här kan man nog inte bli. Längtar nästan till att få vrida om nycklarna i dörren på NO18 och kickstarta året med rutiner och nya mål.

Det är något speciellt med januari, som att allt är glömt och förlåtet. Dåtiden är sopad under mattan och man börjar på ett nytt rykande färskt blad – fullt av möjligheter. 2018 var ju ett ganska maxat år för min del med flera stora förändringar. Jag sa upp mig från mitt älskade Metro Mode efter sju år för att prova på att vara egen, designade en stor kollektion för Nelly, var på min möhippa, GIFTE MIG (!?!), startade Her Hour och skaffade Puck.

Man börjar ju undra vad 2019 har i sitt sköte. Jag älskar att få ner mina mål på papper, visualisera och drömma. Jag tänkte dela med mig av mina framtidsdrömmar så fort jag lyckats koka ner dem själv. På Tony Robbins gjorde vi flera olika övningar för just målsättning så jag tänkte att jag skulle dela med mig av dem nu i dagarna.

Nu längtar jag så mycket efter vår och ljus att jag börjat strejka vädret klädmässigt. Mina ben hade nästan glömt av hur det var att luftas i det fria så den här nya kärleken från Ganni har gjort dem påminda om hur härligt livet kan vara utanför korviga instänga jeans.

  


6 kommentarer6 kommentarer om “Årets som gick.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då var jag här igen och läser det du skriver// gott nytt år…

  Svara
 • Gott nytt år ; )

  Svara
 • Har du assistent nu? Eller kommer du behöva anställa 2019? 🙂

  Svara
 • Yes, jag har Uchenna : ) Kram!

  Svara
 • Hej Petra!
  Jag brukar inte avge nyårslöften för det är så lätt att det blir en gimmick av hela nyårslöfte-grejen. Däremot brukar jag alltid skriva ner mina intentioner, korta punkter över vad jag önskar mig att det nya året ska innehålla och i vilken riktning jag vill gå. Lite av en avsiktsförklaring med målsättningar att ta sträva mot som känns spännande, inspirerande och utvecklande. Ett av mina mål är att jag ska klä mig bättre, eller snarare ta mig ur jeans och tröj-stadiet. Dock älskar jag jeans men skulle vilja lyfta vardagsgarderoben med jeans som bas. Hur ska jag tänka? Hur matchar jag jeans bäst för att ändå känna mig cool och välklädd? Och vad anser du om double denim?
  Tack å tack!

  Svara
 • Ja, håller helt med. Man vill hellre utvecklas än att göra massa förbud mot sig själv.

  Kul fråga! Jag tar med den i min frågestund i nästa vecka <3 Så lovar jag att svara.

  Svara