window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | december 26, 2018

God Jul

God jul och God fortsättning gänget!

Vilken julafton, den var så mysig, kärleksfull och festlig! Jag tror verkligen vi fått till en bra tradition hemma hos oss med både familj och vänner. Mina syskon har ju blivit bra kompisar med mina vänner så det är riktigt bra stämning på ligan. Igår chillade vi verkligen precis hela dagen, förutom när vi tog ut Puck på äventyr, men annars var det film och mys för hela slanten. Idag är jag så utvilad så det känns som att jag skulle kunna ta mig an ett maraton.

Nu ska det bloggas för hela slanten. Sedan har jag lovat Lorpan att jag ska styra upp vårt källarförråd och sälja av massa saker de här dagarna. Och ikväll bär det av på middag till en kompis. Vi har verkligen några riktigt oplanerade dagar framför oss, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det är ju lite svårt med en hundvalp, utbudet blir lite mer begränsat.

Hoppas ni hade en riktigt magisk jul med massa kärlek. Så hörs vi strax igen.


1 kommentarer



1 kommentarer om “God Jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här