window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:22 | december 23, 2018

Årets finaste julklapp.

Just nu ligger boyzen och kvartar i sängen. Känner mig som en obehaglig flickvän som står och ler samtidigt som jag iakttar de små liven. Haha, riktigt creepy. Men det är så rofyllt att se personer man älskar sova. Känner ni igen er? Eller är jag helt ute och cyklar? Haha, det är inte så att jag står där i all evighet men i någon minut.

Samtidigt pratar de om Unicefs hjälp för utsatta barn på Nyhetsmorgon. Barn som kan överleva med hjälp av en liten gåva från dig. Finare julklapp än så kan du inte ge dig själv. Det är så få förundrat att få ligga i en varm säng på det sättet.

Glöm inte ge tillbaka i jul. Det är så enkelt. Jag gjorde det precis under inslaget, gå bara in på deras gåvoshop. Jag köpte precis ”svältkatastrof paketet”, det tar 30 sekunder av din tid – och du räddar liv. Vi ger inte julklappar i vår familj längre, men just denna julen tror jag bestämt att alla medlemmar i familjen Tungården inklusive Puck ska få något fint av mig från Unicef. Du kan betala med Swish.

Puss <3 Vi hörs lite senare idag!

Unicef

Unicef


2 kommentarer



2 kommentarer om “Årets finaste julklapp.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det är min standardjulklapp till hela familjen och släkten! Så himla enkelt och lite ”roligare” när man ger en ”sak” (som typ nötkräm eller svältkatastrofpaketet) än att bara skänka pengar.

    Svara
  • FRU* 😍

    Svara