window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | december 20, 2018

Slappa med gott samvete.

Hola Babes!

Hur mår ni? Har ni hunnit med det sista innan jul? Sorry, de senaste dagarna har inte alls varit i bloggtoppform. Den här morgonen vaknade jag med ett dunkande huvud efter vårt julbord med Her Hour och Adoore på Farang. Skrattade mig genom aftonen som slutade på Bardot till stängning. Herregud, vad jag är glad över alla soliga människor jag får äran att jobba med var eviga dag. Bästa teamet. Att man varje dag får arbeta med kollegor som får en att le, det är något att önska sig i julklapp.

När jag skulle gå till jobbet imorse och dra på mig min ryggsäck så trillade en bajskorv ner på min fot. Då har stackars lilla pucken råkat göra nummer två trots att vi var ute med henne fyra gånger på morgonkvisten. Hon bajsstrejkade. Undra om det är för att det varit snö sedan vi fick henne och nu när snön är borta så kanske hon blir förvirrad?

Nu sitter jag på kontoret och jämrar mig för att jag gjorde genidraget att boka in ett PT-pass dagen efter vår firmafest. Den ekvationen känns så här i efterhand lagom genomtänkt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och släpa sig dit. Imorgon har jag en plåtning på morgonen, men sedan är det dags för julmys. Det var längesedan jag hade en jul som var så oplanerad. Vi ska verkligen bara vara hemma med Puck, träffa familj och kompisar – och chilla.

Ibland kan jag bli avundsjuk på att ens föräldrar inte bor i en annan stad eller att vi har kvar vårt landställe. Alltså jag är såklart överlycklig över att min mamma och pappa bor så nära oss, haha. Men det låter så härligt att åka ”hem” – bara ligga i mammas soffa, kolla på Tomten är far till barnen för 678909383 gången och bli omhändertagen. Det är mycket lättare att slappna av med gott samvete när man inte är hemma.

Förstår ni vad jag menar?


1 kommentarer



1 kommentarer om “Slappa med gott samvete.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Vad händer med podden, saknar den så!! 🙂

    Svara