window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:25 | december 18, 2018

ADOORE SPORT

ADOORE SPORT

Det har varit så många bollar i luften senaste tiden så vi har ju knappt hunnit snacka om Adoore Sport. I januari när de sista leveranserna kommit ska vi ha ett stort lanseringsevent för er. Men i måndags trillade nästintill alla plagg som ligger på hemsidan in.

Innan jul vill vi såklart fira lanseringen med ett julklappserbjudande på 15 % – om ni beställer innan klockan 15.00 imorgon så hinner plaggen komma fram innan jul, sjävklart är det fria returer och öppet köp.

Ange koden: SPORT15 i kassan.

Beige workout set

1. Topp 2. Sport-BH 3. Jacka

Det bästa med Adoore är att jag får designa plagg som jag själv saknar på marknaden. Och något jag sökt efter som en galning är snygga sporttoppar med en stabil inbyggd bh som verkligen ger stöd, så man slipper alla fula omatchande sporttoppar som sticker fram under plaggen.

En annan sak som jag stört mig på är att träningstoppar ofta är för lågt skurna under armhålan och bröstet, ni vet så det känns som att huden hänger ut och man får en sideboob. Därför valde jag att lägga till ett parti som verkligen täcker det, så allt sitter på plats. Linnet är tight med en drapering framtill så att plaggen inte smiter åt för hårt över magen. Man vill ju få en fin siluett, men kunna andas.

Sedan vill jag såklart slå ett slag för vår träningshoodie som verkligen är midjans trotjänare, då cut outsen gör att den smiter åt precis där.

Burgundy workout set adoore

1. Topp 2. Jacka 3. Sport-BH

Vissa föredrar att träna i sporttopp, framför allt till våren – därför känns det så kul med ett kit i fyra delar som man kan variera som man vill.

Mesh-workout-tights-adoore

1. Gröna tights 2. Beigea tights 3. Bruna tights

De matchande kitten kommer i tre färger: skirmande grönt, skimmer/beige/guld och skimrande burgundy/brun.

Black-workout-set-adoore

1. Zip top 2. Tights 3. Gymväska

Den ziptoppen sitter som ett andra skinn och ger verkligen en snygg sileutt. Träningstightsen är med förstärkning och dubbelkompression, så de shapear verkligen kroppen.

Ryggsäcken har varit min lifesaver senaste tiden. Äntligen är det inte jobbigt att bära runt på hela sitt liv dagarna i ända. Den rymmer verkligen ALLT. Särskilt nu när jag har en galen liten hund att ta hand om.

Adoore gym top

1. Beige topp 2. Grön topp 3. Brun topp

Det här är ett annat plagg jag personligen trånat efter. Ett linne med smala spagettiband och inbyggd bh. Perfekt när du ska gymma, yoga, köra barr, ta en PW. Alla toppar har alltid så maffiga breda band och jag ville designa ett som var nättare.


4 kommentarer



4 kommentarer om “ADOORE SPORT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättefina, speciellt linnet. Blir dock skeptisk att kläderna ska tvättas i 30grader. Känns som just träningskläder minst behöver tvättas i 40grader för att få rena…

    Svara
  • Halloj! Får man plats med träningskläder, necessär etc OCH stora boxningshandskar i ryggan?

    Svara
  • Gud, ja absolut! Den rymmer typ hela mitt liv <3 <3 Det går hundra procent ; )

    Svara
  • Finns curvy linnet i grönt???

    Svara