window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:57 | december 17, 2018

Weekly Plans

Glitter-kampanj

Just nu ligger Puck och sussar som en liten korv i mitt knä efter en galen natt och morgon. Puck vaknade varannan timme och ville ut och kissa så det har varit skyttetrafik till innergården. Hon har även haft en fäbless för min näsa som hon nafsat på från 01.00-05.00. Sovit med mjukiskläder på och flugit upp likt amerikanska militärfilmer som blir tagna på sängen och ska ha uppställning. Lorpan gick upp 06.00 för att flyga till Köpenhamn och låste dörren när han gick. När jag och Puck sedan vaknade vid 07.00 håller hon på att kissa på sig och jag hittar inte mina dörrnycklar, så vi är inlåsta i lägenheten. Letar precis överallt, tömmer alla fickor – förstår inte vart de tagit vägen. Springer runt som en dåre och svär. Men som Lorpan säger: ”Vår lägenhet är ett svart hål, allt försvinner”. Om man läser mellan raderna så säger han fint att jag har alldeles för mycket saker som förstör sikten.

Tillslut får jag ta sats och hoppa ut genom fönstret för jag kom på att jag lagt en extra nyckel ute till en kompis för några dagar sedan. Kände mig typ som agent 077, James Bond när jag öppnade upp dörren utifrån i nertrampade gympaskor täckt av snö och Puck sprang lyckligt ut i slow motion med öronen som fladdrade i vinden, haha.

Om en timme ska jag och Puckis ner till kontoret för att ha möte med Her Hour. Eftersom Lorpan är borta nu två dagar kommer jag vara hemma med Puck. Något litet mission om dagen, men vill att hon ska känna sig trygg även om det inte verkar vara något problem för henne.

Ska vi kika på veckans schema? Woop, woop exakt en vecka till jul!

Måndag: Lunchmöte med Her Hour. Direkt efter ska jag göra fransarna medan Puckis blir passad av Pålle på kontoret. Sedan bär det av hemåt för att fota och skriva klart två samarbeten.

Tisdag: Kommer jobba hemifrån hela dagen. Ska blogga och förbereda inför vårt Adoore möte på onsdag morgon. Pandy kommer förbi och ska installera vår nya taklampa till vardagsrummet (!!!!) och nya sänglampor.

Onsdag: Morgonmöte med Adoore gänget. En snabbis till kontoret och efter lunch ska jag förbi Emelie på Haritalk och fixa barret. Funderar på om jag ska bli ännu lite mörkare. På kvällen ska jag, Her Hour och Adoore på julbord på Farang! Vi kopierade Fornis upplägg med asian fusion, istället för ett klassiskt julbord.

Torsdag: Förmiddag på kontoret. Efter lunch ska jag och Carro ska runt på en inredningsrunda i second hand butiker.

Fredag: Kommer nog ta dagen lite som den kommer. Ska eventuellt plåta med Sara och Angelica. Och på kvällen tror jag att det blir julbord på Hallwyska med några vänner.


13 kommentarer



13 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tipsar om detta för de nattliga kissturerna så här i början med Puck:
    https://vetzoo.se/puppy-pads-valpmatta?gclid=EAIaIQobChMInZ-E_tCm3wIVycCyCh0a_ArjEAQYAyABEgI41PD_BwE

    Vill också säga att jag är så nöjd med mina Adoore-byxor från förra kollektionen, de med slitsen. De sitter verkligen bra även på min knasiga figur!

    Svara
  • Äh men usch! Ett tips är att skaffa katt om du ej orkar gå ut med hunden Annika. Enklast o fräschast för alla om en lär valpen göra sina behov utomhus från början.
    Kämpa på Petra! Ni hittar snart en rutin som ger dej mer sömn.

    Svara
  • Detta var bara en tanke till första veckan och för att inte rasta hunden en gång i timmen om natten (på innergården?!).
    Usch på dig själv! (Kan säga att paden släpper inte ifrån sig nån lukt) 🙂
    Hund har jag ej men vet att andra har haft pad som hjälpmedel.

    Svara
  • Åååh, alltså så så så så viktigt att inte låsa överlåset från utsidan om inte den andra personen sätter nyckeln i låset på insidan direkt! Så läskigt om det börjar brinna och man inte kan komma ut :(((( Nu verkar ju du ändå ha det najs som kan skutta ut genom fönstret, men ändå viktigt att komma ihåg!

    Svara
  • Det är nog inte så trevligt för dina grannar om Puck gör sina behov på innergården.
    Bättre om du går ut på gatan med vovven.

    Svara
  • Ja, men självklart har jag gjort det dagtid ; ) Alltså puck kissar en droppe just nu, så det är bara första veckan. Men sedan bär det självfallet ut på gatan. Har typ sprungit ut naken med dunjacka och tofflor, haha.

    Svara
  • När det krisar med en liten valp funkar det oftast att lyfta upp den, då kommer den inte göra ifrån sig. På så sätt hinner man kanske undvika några olyckor 😉 Lycka till med sötnosen!!

    Svara
  • Åh, tack! Ska prova det ; ) Haha, vi kämpar på här hemma!

    Svara
  • Varifrån kommer de svarta byxorna som du visade på IG häromdagen? (De som du sa att du älskade)

    God jul!

    Svara
  • De kommer från Na-kd ; ) <3 De kommer imorgon på bloggen!

    Svara
  • Så mysigt med valp! Det jag tyckte va jobbigast var att inte ta upp henne i sängen (hon är stor idag). De där valpögonen..

    Svara
  • Hej Petra!
    Jag köpte mitt första plagg från Adoore för några veckor sedan och var supernöjd. Kände mig så snygg i det, precis min stil. Och så himla bra pris, var verkligen nöjd.
    Dock så ser jag nu att det på hemsidan står ”sport” nu. Betyder det att det endast kommer att säljas sportkläder från och med nu?
    Kraaaam!

    Svara
  • Vart kommer din blus ifrån? Så fin!!!

    Svara