window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | december 16, 2018

Puck – En vän för livet.

Hola babes!

Förlåt, för min frånvaro men jag har varit i min lilla valpbubbla. Trodde aldrig att jag skulle känna sådan kärlek till det här lilla lurviga fyrbenta busfröet. Men jag är kär. Det är en villkorslös kärlek, det är som att tiden står still. Har knappt rört min telefon sedan Puck gjorde entré i lägenheten i fredags. Hon är det sötaste jag sett, det är som att varenda bekymmer i hela världen rinner av en när man ser hennes bråkiga uppsyn.

Hon har verkligen känt sig trygg sedan hon kom hit, inte gnällt eller varit ledsen en enda gång –och inte kissat eller bajsat inne heller. Vi bor ju på bottenplan och har världens mysigaste innergård så det är nära ut. Däremot har hon satt sin söta lilla stjärt i mitt ansiktet en gång varannan timme under nätterna, haha.

Puck har rätt mycket skinn på näsan och flyger runt och busar som att det inte fanns någon morgondag, för att i nästa totaldäcka på ens bröst med sina stora gyllene ludna öron som flyter ut likt Dumbo’s på ens bröst. Igår var hon med på restaurang och skötte sig exemplariskt. Vi har verkligen fått en social vovve som verkar älska att mingla och kramas med främlingar – precis som jag, haha.

Med det sagt vill jag bara önska er en mysig fortsatt tredje advent! Vi hörs om någon timme igen. Nu känns det äntligen som jag kan landa efter en intensiv period av jobb. Nu fram till första veckan i januari ska vi bara umgås sönder. Oj, vad trevligt vi ska ha det här inne – och på youtube! Så kul att så många verkar gilla vloggen kameran ska få följa med nu hela söndagen på julmys.

Puss på er!

Hon kan inte gå så långt ut typ tio meter, haha. Så hon har fått ligga innanför jackan när vi gått ut. Ganska mysigt.


11 kommentarer11 kommentarer om “Puck – En vän för livet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så söööt 😍

  Svara
 • Men herregud hur söt får man vara?! Så himla fin 😍 Grattis till er!

  Svara
 • Hon är ju söt så man smäller av! Har följt din insta slaviskt för att få ser bilder på henne, och när du har henne innanför pälsjackan(som till och med matchar!) så dör man ju. Världens gulligaste!

  Svara
 • Jag dör så himla söt!!! Smälter varje gång du lägger ut något på Puck! Såååå fin❤️

  Svara
 • Världens bästa ras, ni kommer få så mycket kärlek dygnet runt (och aldrig få vara ensamma och ”mysa” 😂). Vår är alltid med ut på barer och restauranger, social som få och älskar buzz. Tack Sthlm för att du är sådan hundvänlig stad 🙌🏼

  Svara
 • Så fin hon är! Jag äger pucks pappa (Elvis) ! Hoppas ni är nöjda med henne och att ni får många fina år tillsammans! 🙂 // Hanna

  Svara
 • Vart kommer ditt mobilskal ifrån? 🙂

  Svara
 • Asså hon är så sööööööt!!!!

  Svara
 • Livet blir aldrig det samma efter att en liten vovve har fått plats i ens ❤️ Jag har haft olika djur upp genom åren men blev med hund för tre år sedan, och den kärlek man känner för och får av det lilla livet är helt makalöst! Njut!

  Svara
 • Men herre vad söt hon är! Välkommen till det ljuva livet med hund! Verkligen villkorslös kärlek och ett ständigt äventyr <3

  Svara
 • Så söt! Vad är det för ras? <3

  Svara