window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Cubus

15:00 | december 16, 2018

Dance-floor ready + julklappstips till honom!

Cubus dam stockholm

Kavaj, Hoodie, Kjol.

Partysäsongen är  i full gång med julbord, fester och glöggmingel som avlöser varandra. Så ofta som jag ska ut i vimlet denna månad känns det som att jag behöver koka ihop en ny klädkonstellation varje kväll. För er som är i samma situation och är sugna på lite nytt att addera i festgarderoben har Cubus just nu massa iögonfallande mönster och färger för månadens bravader.

Cubus dam stockholm

Precis som varje år är paljetter aktuella när minusgraderna börjar tränga sig på. För att bryta av looken lite hämtar du attribut från herrgarderoben genom att matcha med hoodie och oversize kavaj.

Cubus dam stockholm

Kavaj, Hoodie, Kjol.

Cubus dam stockholmCubus dam stockholm

Kavaj, Hoodie, Kjol.

Cubus dam stockholm

Cubus dam stockholm

Klänning, Kavaj

Brunt har dominerat under hela modehösten och färgen fortsätter leverera i alla dess nyanser. I skimrande rostbrunt glänser du på alla julens tillställningar.

Cubus dam stockholmCubus dam stockholm Klänning, Kavaj

Cubus dam stockholmCubus dam stockholm

Cubus dam stockholm

Blus, Jeans.

För dig som konstant är på språng är denna look perfekt då du snabbt kan svida om från kontors-sneakers till klackar och ge dig ut på kvällens bravader. Släng på dig dina favoritsmycken och ett statement halsband för en extra festlig look.

Cubus dam stockholmCubus dam stockholmCubus dam stockholm

Blus, Jeans.

Cubus dam stockholm

Jultröja. 

Vinters snyggaste tröja till julafton hittar du alltid på Cubus. Haha, älskar denna som Markus hade på sig på mitt juldbord i fredags! Helt klart stiligaste killen på festen. Han tänker bär den på julafton med och lägga små inslagna presenter i påsen, så kul!

Cubus-herr

T-shirt, Stickad tröja, Skjorta, JeansKavaj, Rock, Mönstrad tröja, Mjukisbyxor, Skärp.

Min kära fästman klagar konstant på att jag alltid snor hans mjukiskläder eftersom det alltid är skönare att nästintill drunkna i mjukisplagg. Därför var jag barmhärtig nog att klicka hem två par nya mysbyxor till Lorpan. Tycker Cubus herravdelning är grym! Två av Lorpans favoritskjortor kommer därifrån.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Dance-floor ready + julklappstips till honom!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fästman…? Petra då 😉 svårt att vänja sig hehe? Julkram!

    Svara
  • Hahahaha, på tok för svårt!

    Svara
  • Hej, vet du vart skrivbordet (i trä och stål på bild 2/i rummet med kakelugn) är ifrån? Exakt vad jag letat efter!! Tacksam för svar! 🙂 /V

    Svara
  • Åh, vet faktiskt inte men bilden är tagen på Berns, så om du ringer dem och frågar så kan de nog hjälpa dig : )

    Svara
  • Var kommer paljett/nit-bootsen från? SÅ snygga!!

    Svara
  • Från Sandro Paris ; )

    Svara
  • Den silvriga paljettklänningen längst ner! Började tänka på Charlotte Perelli i Melodifestivalen, jag älskart!☺️🙌🏻🤩Kram Ida

    Svara
  • Ja, men gud faktiskt så likt, haha! Kram!!!

    Svara