Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | december 13, 2018

Från jävligt mycket supersingel till: Men gud jag är ju GIFT!

langa festklanningar

Men gud vi har så mycket härliga bröllopsbilder att verkligen gotta oss i under hela julen. Ibland glömmer jag typ av att jag precis gift mig, nämen oj juste JAG HAR JU GIFT MIG! Haha, ni som också har sagt ja till varandra känner ni igen er? Eller går ni liksom runt känner er gifta?

Jag har en man, snart en hund – vart är världen på väg. Snart har jag väl ett barn, en bil och en villa också. Det här året har varit så maxat nu när jag tänker efter. Satan vad mycket saker som hunnits med. Kändes nästan som allt hände på en och samma gång. Jag fyllde 30, gjorde en stor kollektion för Nelly, sa upp mig från mitt 7 åriga jobb på Metro, var på min möhippa, släppte Adoore, gifte mig, lanserade Her Hour, Dasha fick barn, reste en hel del, var i NYC på galen ”hittamigsjälv” event, skaffade en hundvalp. Typ så.

Man trodde ju inte att man skulle stå där i sin vita klänning när man var 25 år och fortfarande jävligt mycket supersingel. För jag var ju singel i en massa år, typ hela mitt liv innan Lorpan.

Undrade ofta vad tusan jag gjorde för fel.

Varför blir jag dumpad? Eller varför slutar jag vara intresserad? Ja, jag var en jävel på att dejta. Tror faktiskt att få är lika bra på att dejta som jag, haha. Typ så jag skulle kunna hålla kurser i dejting och smsandetskonst. Yes, jag har ofta fått sköta mina vänners flirtande konversationer till framgång. Får man vara så vidrig att man sätter sig själv på den piedestalen. Men ofta rann det ut i sanden efter några månader, ett halvår eller så. Eller så fantiserade jag ihop en relation som inte fanns. Det är faktiskt rimligt att göra det känner jag. Så jobbigt att vara den som känner mer än någon annan, då kan man väl iallafall få hitta på att man typ är ihop?

Minns ni det här inlägget?

”Du som är så härlig och rolig. Varför är inte du tillsammans med någon”

Verkligen sidospår från inläggets start, men vägen är aldrig spikrak. Jag tror verkligen att jag har någon bokstavskombination för i min skalle är det ständig pingismatch mellan tankar. Kan tänka hundra saker samtidigt tills jag tillslut glömmer bort vad jag ens gjorde från början.

Anyway, man undrar ju vad mer spännande som kan hända 2018? Och vad tusan kommer hända 2019? Okej, nu svamlar jag igen. Nu blev jag så sugen på att sammanfatta året i ett riktigt fläskigt extra allt plusmeny inlägg. Typ som ”Agnetas Nyårskarameller” fast Petras då.

langa festklanningar

Mina fina bästisar!

langa festklanningar
Haha, man får nästan lite amerikanskt bröllopsvibbar eller hur?

langa festklanningar langa festklanningar

langa festklanningar

langa festklanningar

FOTO: Johanna Rosenlew. 


10 kommentarer10 kommentarer om “Från jävligt mycket supersingel till: Men gud jag är ju GIFT!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finns inget blogginlägg som någonsin uppmuntrat mig så mycket som ”du som är så härlig och rolig? Varför är inte du tillsammans med någon”! TACK <3

  Svara
 • Oh vill höra dina bästa datingtips! Vore så kul om du gjorde ett inlägg om det :))

  Svara
 • En fråga! Kände Markus Damon och Douglas innan ni träffades eller har de blivit så tajta på så kort tid att alla hans gamla polare blev ratade som bestmans, skämt o sido.

  Svara
 • Kul skämt

  Svara
 • Han kanske inte hade så nära vänner sedan innan och kanske fann det i dessa killar? 🙂

  Svara
 • EXAKT vad jag behövde höra nu som nydumpad. Och visst jag älskar honom så det gör ont, men något säger mig att jag också vet någonstans bortom all kärlek att det inte var helt hundra.

  Och ja, skulle vara SÅ kul om du ville göra ett inlägg med tindertips om dejting. Har aldrig varit på dejt med en okänd och heller inte haft tinder. MEN 2019 det är fan då det händer!

  Svara
 • ❤️❤️❤️❤️❤️ igenkänningsfaktor 100% på gamla inlägget. Tack.

  Svara
 • Alltså jag måste bara få kommentera att jag verkligen är så glad för din skull! Känns som att du har hittat hem. Har följt dig sedan shecity-tiden och alltid gillar din blogg supermycket. Pratade med en kompis för några veckor sedan och bara: ”jag är uppriktigt glad för Petras skull, hon verkar verkligen lycklig”. Som att vi vore gamla vänner! Hahah! Iallafall, superglad för din skull 🙂 hoppas att 2019 blir lika bra om inte bättre!

  Svara
 • Precis vad jag behövde höra som den 25åriga supersingel jag är! I år har jag verkligen börjat stressa över det faktum att den biologiska klockan tickar, jag vill inte skaffa barn innan jag hunnit vara tillsammans med någon i ett par år, men hur vet jag sen att jag har träffat ”den rätte” när jag inte har något tidigare förhållande att jämföra med? Hur vet man att man träffat rätt och inte bara är ”nykär” längre än vanligt? Det här stressar mig något oerhört, du får gärna skriva om mer om dina tankar kring det, och kring hur man får tiden att räcka till för att träffa nya människor när man precis tagit examen och påbörjat sina ”hundår” som jurist…

  Svara
 • Hej Petra!
  Det är dags att börja planera outfit till Juldagen, då man verkligen vill vara piffad till max.
  Jag behöver tips(!!) Vill känna mig kvinnlig, nytänkande (modernt) och sexig!
  Jag är en tjej på 21år som verkligen älskar mode men har noll idéer på vad som vore passande till just Juldagen.
  Vill känna mig fräsch!!

  Hoppas du har tid till att ge några tips!

  Kraaam

  Svara