window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:24 | december 10, 2018

Weekly Plans

FEST

Nu kanske ni tror att det här är en alldeles vanlig vecka. Åh, nej det ska jag be att få tala om att det här kommande sju dagarna är unika – på fredag blir vi nämligen tre i familjen. Jajamän, den 14:e december gör äntligen Puck entré i casa Tungården, dagen efter Lucia. Peppen är totales, lilla söta Puck ska förgylla våra liv med sin busiga uppsyn och hoppiga steg. Jag har ju aldrig haft hund tidigare. Min familj brukade passa en gammal golden retriver som hette Lucy någon gång i veckan och när jag gick på högstadiet fick jag en tjugolapp om jag tog ut grannens pitbull Chili på en tur runt kvarteret. Det var lättare sagt än gjort. De hade nämligen övermatat Chili, så hon var rultig som en gris innan slakt och vägrade gå mer en fem meter om man inte la ut godis framför henne.

Så nej min erfarenhet av hundliv sitter inte direkt i ryggmärgen. Däremot har Lorpan haft hund hela sitt liv så han har lovat mig att lära mig allt han kan.

By the way, vad glad jag blir att ni verkar gilla min vlogg. Det blir fler I promise. Jaha, ska vi kika på dagarna som komma skall? Har en ganska lugn stundande vecka.

Måndag: Har i sedvanlig ordning morgonmöte med Pålle, därefter väntar ett möte med en SEO expert (google optimering) och efter lunch har jag möte med en ny samarbetspartner. Har tackat ja till en styling som jag rodda med på eftermiddagen, efter jobbet bär det av till gymmet. Ska försöka övertala Lorpan att gå med mig till Sturebadet så vi kan mysa loss i morgonrockar.

Tisdag: Ska ha en minikonferens med mig själv på Sturebadet för Adoores räkning precis hela dagen. Vid fem ska jag köra ett styrkepass med en PT på Sturebadet. Hade tydligen två PT-lektioner som ingick i mitt medlemskap. På kvällen har Dasha bjudit in för att i ren tonårsanda kolla på Victoria Secret visningen, haha.

Onsdag: Pressfrukost för Nathalie SchutermanEtt hem. Sedan ska jag göra en stor juldukning och plåta två samarbeten. På kvällen ska jag förbi Sara Bidermans event för Seezonas.

Torsdag: Beroende på hur det gick i onsdags kommer jag eventuellt behöva sitta med Adoore hela dagen.

Fredag: Blir kontorsjobb på NO18 för hela slanten tills vi hämtar Puck.


8 kommentarer



8 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var kommer din klänning ifrån? Superfin!!!!

    Svara
  • https://www.wakakuu.com/se/designers/isabel-marant/isabel-marant-klanning-albi.html Kramar ; )

    Svara
  • Så spännande med en liten hund i familjen!

    Svara
  • Eller hur?! Ska bli så jävla mysigt!

    Svara
  • Hade varit så roligt om du vloggade när ni hämtar Puck!

    Svara
  • Skaffade valp i augusti och det är det bästa jag någonsin gjort! Har också haft hund tidigare i familjen men då var det liksom inte bara mitt ansvar. Visst är det en jäkla massa jobb (och torkade) och man får gå ut på nätterna i början men det är så himla värt det! Varje gång vi går ut lämnar jag telefonen och klocka hemma och skiter i allt förutom att vara ute och umgås med vovven, nu under stressiga perioder är det vad som räddar mig – finns ingenting som gör mig så avslappnad som våra promenader!
    Så grattis till världens bästa beslut, hoppas livet med Puck blir fantastiskt!!

    Svara
  • Gud vad jag ser fram emot bildbombning deluxe av det lilla livet. Är i stort behov av sötchock så bring it on Puck!

    Svara
  • När kommer podden tillbaka? Jag har för mig att du skrev att den skulle komma efter bröllopet! 🙂

    Svara