Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Adoore Sport

18:59 | december 9, 2018

ADOORE SPORT IS FINALLY HERE!

Snygga traningsklader

Adoore Zip Tröja, Adoore Shape Compression Tights, Adoore Sport Bag.

Måste nästan nypa mig i armen – är så stolt över vår Adoore Sport kollektion. Och det här är bara början eller första droppet, det kommer trilla in plagg med löpande mellanrum framöver. Det känns så surrealistiskt när något man arbetat så länge med äntligen blir färdigt, går att ta på. Som ni vet brinner jag verkligen för träningskläder och passform så det här är verkligen en dröm som blivit sann – att få skapa min alldeles egna träningskollektion, Adoore Sport.

Det vi jobbat mest med är passformen, vet inte hur många gånger vi skickat träningslinnena fram och tillbaka för att få till den perfekta inbyggda sporttoppen som håller ens viktigaste ägodelar på plats så brösten inte flyger till höger eller vänster under träningspasset. Och jag måste säga att vi lyckats!

Kollektionen släpps i en limiterad upplaga – och ni kan förbeställa alla plagg nu, de flesta går att få hem innan jul. Ska berätta mer om varje plagg i längre inlägg imorgon, men in och kika med vet ja!

Adoore Sport

Jag som aldrig burit ryggsäck i hela mitt liv har haft den här vilandes på mina axlar sedan första dagen vi fick samplet. Hur kan kan jag inte haft rygga tidigare? Det är ju livet! Den här väskan rymmer dessutom hela mitt liv.

Den går dessutom lika bra att bära i handen som på ryggen.

Adoore Sport

Snygga traningsklader

Sporttopp Adoore, Träningsbyxor Adoore

Vi letade som galningar innan vi hittade de här textilerna i skimmer. Svart i all ära, men jag fullkomligt älskar de här subtilt glittrande kitten. Det här linnet sitter verkligen som en smäck. Gå in och kika på bilderna på Adoores hemsida, så ser ni plagget och den inbyggda bhn bättre. Den är även draperad framtill, vilket ger plagget en snygg siluett.

Snygga traningsklader

Adoore zip hoodie, Adoore linne, Adoore Mesh Tights.

Har så svårt att välja en favoritfärg, den här burgundy rödbruna ligger dock högt upp på min topplista. Vi har självklart designat en bh också, för de som gillar att träna i det. Perfekt när det blir lite varmare ute eller för semestern. Pssst, det kommer ett par matchande shorts i vår…

Snygga traningsklader

Adoore zig zag sportbra

Är så nöjd med vår sportbh, som inte bara är toksnygg (både fram och bak) utan som dessutom ger ett riktigt bra stöd. För att inte tala om byxorna som är sådär perfekt höga i midjan som jag älskar.

Snygga traningsklader

Adoore Linne, Adoore Mesh Tights. 

De skimrande kitten kommer nu till en början i tre färger: Khaki, Burgundy och Army.


4 kommentarer4 kommentarer om “ADOORE SPORT IS FINALLY HERE!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfint alltihop! Vill bara tipsa till kommande produktbilder att det är bra att se hur tightsen sitter i midjan- viktigt för mig när jag köper iaf!

  Svara
 • Superfina kläder! Verkligen :).
  Men jag hade gärna sett en modell eller flera modeller i lite olika storlekar. Svårt att föreställa sig hur kläderna sitter på en person i strl XL. Speciellt linnet med inbyggt topp, samt sport-toppen.
  Jag personligen föredrar reklam där personer inte är Photoshopade till det perfekt. Varför inte visa en valk här och där. Tror definitivt att ni når en större säljarskara om ni är mer inkluderande. Det känns som att det ligger i tiden att vara det. Dags att ta fram nya normer.
  Hade gärna beställt linnet, men avstår nog, då jag inte ens kan föreställa mig hur plagget sitter på någon med former.

  Svara
 • Snyggt och bra priser
  Verkar dessutom vara fri retur om man vill byta strl

  Svara
 • Jag personligen tycker att bilder på träningskläder med en spinkig modell som står i stela poser är helt oinspirerande och känns väldigt förlegat. Jag tycker det är jättekul och inspirerande när man ser märken som använder sig av vältränade tjejer i olika storlekar och istället för stela modeposer mer levande bilder som speglar det man ska använda kläderna till – träna.

  Svara