Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | december 4, 2018

Träningspass i Adoore, Inspelning i drömlägenheten och Gamla Minnen!

Jag sitter och ryser av välbehag över att jag har en hel dag hemma framför min älskade skärm, utan avbrott. Min plåtning blev framflyttad, vilket fick mig att jubla inombords. Nu ska den där to do listan som aldrig bantas ner ut på ett redigt tio timmars svettigt bootcamp. Min revisor hänger över mig som en hök, det sista materialet måste in imorgon bitti annars kan ni klassa mig som levande död. Mitt enda avbrott är för ett lunchpass på Becore annars ska jag kötta på tills jag är klar. Lyxen i att få sitta och jobba i min nya onepiece från Oysho – produktbeskrivningen av plagget lyder: ”extra mjuk jumpsuit” måste fasiken ta att hålla med, känns som att någon gnuggar en mjuk nypudrad babystjärt mot mig. Till denna trendiga uniform har jag fötterna rejält instoppade i vinterns räddning för frusna fötter, nämligen min legendariska elektriska fotvärmare signerad Clas Ohlson. Forna vinters bästa köp eller present. Lorpan köpte den till mig för att han var trött på att jag alltid stoppade mina isbitar till fossingar inför hans tröja. Har verkligen noll blodcirkulation till mina händer och fötter, han kallar mina lemmar ”döden”.

Anyway, ska vi kolla på vad jag hittade på resten av förgångna veckan?

Startade onsdagsmorgonen i vanlig manér på Kampsportslabbet iförd min egna kollektion för Adoore Sport! Den här övningen är en riktig vinnare för bakdelen.

Vår tränare Fannie skulle gå en stor MMA match på lördag och var i sitt livs sjukaste form. Tvingade henne att dra upp tröjan, haha. Jajamän, man kan riva ost på den magen. Coolast av allt? HON VANN SÅKLART! Mega stolt! Coolaste bruden i stan!


Resten av dagen spenderade jag på Sturebadet framför datorn. Innan jag mötte upp det här gänget på H&M’s juldrink när klockan slog sex.

Vi julpysslade och jag lyckades nog dekorera hela eventets fulaste pepparkaka.

Sedan gick jag och min älsklingsfis till Proviant för att äta middag på tu man hand, bara hon och jag. Det blev ett ganska djupt samtal – och jag är så glad att jag fick de timmarna med min bästis själv. Maten på Proviant är för övrigt helt underbar. De ligger bara ett stenkast från vår lägenhet, men är verkligen så mysigt för att inte tala om utsökt. Antingen äter man á la carte eller så väljer man en meny. Vi valde en tre rätters för 425 kronor, ändå bra pris för det man fick på fatet.

I torsdags morse befann jag mig i en lägenhet på Rådmansgatan för en inspelning för Godiva med dessa favoriter framför kameran.

Parvin som bodde i den magiska rundade lägenheten hade samma sänggavel som Tilda, som jag skrev om för några dagar sedan.

 Jag hade lyckats skrapa fram ett par ruggigt gamla plastbyxor från Dry lake dagen till ära.

Känner mig verkligen privilegierad som får jobba med så många av mina bästa kompisar dagligen.

Så fin stuckatur i lyan. De hade nyligen flyttat in.

Efter inspelningen bar det av till NO18 för att jobba med dessa. Därefter avslutade vi dagen med en aw på Riche för att fira Her Hour.

Min kompis Bosse kom förbi och tårarna föll av alla galna historier som kom fram likt grodor ur munnen. När jag och Bosse gick i armkrok därifrån kom vi överens om att vi måste hänga mer med härliga människor som inte hört våra värsta historier, så man får återuppleva alla galenskaper på nytt. Hon må se oskyldig ut, men jag och Bosse har avverkat de mest sjuka upptågen. Haha, vet inte ens vart jag skulle börja. I mina memoarer så jag kommer minst två kapitel vara tilldelade våra hyss.

Från tokiga berättelser till nästa stolliga anhalt: Hamburger Börs. Andra gången på en vecka dessutom. Jag, Bosse, Graanen, Ida, Sara och Danijel skulle nämligen på föreställningen: ”En talk talk show” av Stefan Odelberg. Den var över all förväntan, skrattade så att magen krampade. Varje vecka har han nya gäster, den här veckan var det Per Andersson och Kristian Luuk. Har alltid grimaserat illa när Per Andersson dykt upp med sin söta lilla unna på tvn och bytt kanal. Men insåg att jag helt missbedömt honom. Har nog bara sett honom i fel format som buskis humor, för han var ta mig tusan roligast av alla på scenen i torsdags. Inte alls störig och påklistrad – han var alldeles underbar! Heja Per! Jag ber om ursäkt!

Fredagsmorgon startade på bästa vis med pressfrukost för ett av mina favoritmärken som äntligen kommit till Sverige, nämligen Hourglass. Vi fick en liten introduktion av deras produkter.

Ni vet den Tom Ford ögonskuggan jag skrivit om tidigare, den i krämform – Hourglass har en liknande i massa olika kulörer. De finns på Sephora pch NK i Stockholm.


8 kommentarer8 kommentarer om “Träningspass i Adoore, Inspelning i drömlägenheten och Gamla Minnen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Brrrrr….om du alltid har kalla fötter så gå inte runt barfota utan ha på strumpor och varma skor

  Svara
 • Älskar den rutiga skjortan/jackan du har på dig. Vart är den ifrån? Btw, stort grattis till Her Hour! Kram

  Svara
 • Tack gullis! Den kommer från H&M’s herravdelning, finns i butik nu : )

  Svara
 • Petra, vart kommer pallen ifrån som du har i walk in closeten? Den är så tjusig

  Svara
 • Från Jotex <3

  Svara
 • Vart kommer Saras klänning ifrån?Fin!

  Svara
 • Undrar också var Saras klänning kommer från – helt fantastisk!

  Svara
 • Vet du var den silvriga blusen på femte bilden kommer ifrån? Magisk!

  Svara