window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | december 3, 2018

Weekly Plans

Jaha, då var det ny vecka – och 21 dagar kvar till jul, alltså tre veckor för den som vill. Blir alltid frustrerad på människor i min närhet som kommunicerar i veckotermer. Hur ser vecka 48 ut? Jag vet inte! Kan du inte bara säga den 22 november eller tredje veckan i november. Helt klart ett sidospår, men som i min värld är viktigt att rikta lite strålkastarljus mot, haha. Lika förbryllande är det med gravida som har stenkoll på vilken vecka de befinner sig i, medan de i mina öron är grekiska. Kan de inte bara säga vilken månad det gäller? Iallafall från mitten av bakningen.

Okej, en till parantes eller en rolig anekdot. Det här var ju inte alls syftet med blogginlägget ju! Typiskt mig att börja prata om helt andra saker. Men när jag var på middag med en killkompis och två nyfunna vänner så beställer tjejen in vatten till maten och min killkompis kollar förbryllande på henne och tittar menande på vattenglaset. Varpå hon svarar att hon ska ha nio vita månader.

Konfunderat utbrister han: ”det är ju nästan ett år?” Varför ska du vara nykter just så länge?

Varpå hon skrattar och pekar på magen. Och poletten trillar fortfarande inte ner, utan han fortsätter äta, tror säker att hon ska göra någon hälsogrej och rycker på axlarna och mumlar: ”det var länge”. Tillslut var jag tvungen att vråla över bordet i skrattande frustration – HON ÄR GRAVID.

Jaha, vad ska jag hitta på den här veckan? Det ska jag få be att tala om er!

Måndag: Morgonpass på Sturebadet. Hann bara med ett litet träningspass förra veckan, så de här kommande sju dagarna är det skärpning. Därefter ska jag äta frukost med Her Hour gänget, gå runt på några presskontor när tiden visar lunch ska jag och Lorpan filma det sista till min första vlogg. Resten av dagen blir framför skärmen på NO18. När klockan slår sex nalkas det biopremiär för David Hellenius senaste rulle med Sara, Danijel och Lorpan följt av en middag på Yuc.

Tisdag: Plåta med Sara och Angelica. Sedan ska jag bänka mig framför datorn för att runda av med ett träningspass.

Onsdag: Morgonpass på Kampis med Fannie som vann sin MMA-match i helgen! Heja henne! Därefter har jag ett planeringsmöte med Refunder. På kvällen ska jag fira Forni och Hamiltons nya diktsamling. Herregud, kan inte förstå att min bästis släppt sin fjärde (!!!???!!!) bok – så coolt. Så mäkta stolt över henne, längtar tills jag får den i min hand.

Torsdag: Plåta Her Hours första kampanj med Uchenna och Pålle. Och på aftonen ska fira en annan stjärna till kompis som precis lanserat sitt eget klädmärke Amik Studio. Alla plagg tillverkas av resttyger från designmärken i Florens.

Fredag: En PT på Sturebadet sa att jag tydligen hade två innestående PT-pass i mitt medlemskap som måste utnyttjas innan årets slut så börjar morgonen med det. Resten av dagen ska gå till att rodda inför ett julbord jag håller i på Le Rouge tillsammans med Jacobs Creek.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här