window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:04 | december 1, 2018

Kasta brudbuketten!

Brollop utomlands

Jag vet att vi skulle kika på vigseln, men det är så många stora välvalda ord jag vill säga som jag inte hann få ner på papper. Därför kastar vi oss raskt istället till momentet efter: brudbukettskastning. Stunden då alla ogifta damer kavlar upp klänningarna, tar av sig klackarna och vässar armbågarna.

En liten rolig inflik är att när jag var min kompis Bosses plus en på ett bröllop i Manilla, så var det bara jag och Bosse som var singlar av de svenska resenärerna och resten av singelligan var Filippinska damer. Så jag stegar upp där på scenen med Bosse vid min sida. Jag var ungefär en meter längre en resten av sällskapet i mina tio centimeters klackar, närmare bestämt 1870 millimeter ovan marken. Haha, så när bruden kastar buketten behöver jag bara stå still och räcka upp handen samtidigt som ett stim av tjejer hoppade runt mig. Här kan ni se bilder från den Filippinska möhippan på gayklubb i Manilla, haha.

Och åter till 2018! Direkt efter vigseln gick vi upp och skålade med alla gäster på balkongen. Sedan var det dags att sula ut buketten.

Kasta brudbukett Kasta brudbukett

Kasta brudbukett

Det är nästan roligare om jag låter bilderna tala för sig själva.

Kasta brudbukett

The line up. Haha, Ida Nord jag älskar ditt engagemang – du är underbar. Japp, ni kan nog luska ut vem jag pratar om.

Kasta brudbukett

Kasta brudbukettKasta brudbukett

Kasta brudbukett Kasta brudbukett
The struggle is real.

Kasta brudbukett Kasta brudbukett Kasta brudbukett

Wihoo, japp, Maggs fick den <3 Så nu är det bara för Jakob att få tummen ur röven och bjuda till, haha. Jag längtar!

FOTO: Såklart världsbästa Johanna Rosenlew. Spana in hennes instagram här! 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Kasta brudbuketten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Haha vår best mans tjej var också övertaggad, värmde upp, drog upp både trosor och klänning sen fångade hon buketten tog ett ärevarv och skrek till sin kille lyckos dig! 😂

    Svara
  • Hahaha älskar Dasha på bilden där hon ser skräckslagen ut <3

    Svara