window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | november 30, 2018

Fredagsbabbel!

Nathalie Schuterman Rea-6

De tre senaste dagarna har jag vaknat av mig själv 05.00 och nu två dagar i rad har jag varit klarvaken 05.30. Okej, jag låter som ett galet Tony Robbins fan nu men han påstod att om man levde efter ”hälsochallangen” så behövde man bara sova 5 timmar. Man skulle känna av det. Haha, det är ju sjukt att det faktiskt verkar fungera – det trodde jag inte. Det måste ju ha något med att magen inte behöver jobba lika hårt och att blodsockernivån inte dalar på samma sätt.

Herregud, vad soft det är att gå upp vid halv sex och hinna arbeta två timmar med tända ljus med Nyhetsmorgon i periferin innan resten av världen vaknar till liv. Man går inte till jobbet med andan i halsen. Jag har ju alltid varit en kvällsmänniska, men jag känner hur mornarna lockar mer och mer, haha. Är det för att jag börjar bli en gammal kärring? Har ni förändrats med åldern? Låter ju som att jag är lastgammal när jag refererar till min ålder på det viset.

Hur är ni som personer? Är ni natt– eller morgonmänniskor?

Jag har haft ett galet intensivt schema de två senaste veckorna, så den här helgen ser jag verkligen framemot att ladda upp batterierna. Ikväll ska vi på middag till Forni och Damon med Linn och Mattias. Imorgon ska jag på brunch med ett gäng tjejkompisar på Riche och på kvällen ska vi hem till Markus familj på mat. Söndagen har jag dedikerat till julpynt.  Jag ska spela in min först vlogg (!) ever. Kan ju gå hur som helst. Det är till ett samarbete som ska vävas in i vloggen, får jag feeling så kanske jag fortsätter, haha.

På kvällen kommer några kompisar förbi på julbak och Sunes Jul – MYSET!

Okej, färdig babblad! Kika in efter lunch då kommer massa bilder från vår vigsel! Juste, 17.00 ska jag medverka i P4 Stockholm!

Nathalie Schuterman Rea-4

Nathalie Schuterman Rea-4 Nathalie Schuterman Rea-4  Nathalie Schuterman Rea-6


2 kommentarer



2 kommentarer om “Fredagsbabbel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Utav alla de bloggar jag läser, så tror jag nog att du är absolut duktigast på att få ett intressant och smart flöde i din text. Du skriver målande, med roliga och ofta nya metaforer. Du har ett brett ordförråd och skriver intelligent. Det är ett raskt tempo, och jag hör nästan hur snabbt dina tankar går när jag läser dina inlägg.
    TOPP!

    Svara
  • Vart är klänningarna ifrån?!.. to die for😍😍😍

    Svara