window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:15 | november 29, 2018

Julpynt Inspiration 2018.

Jul

artilleriet jul

Nu är man ju så sugen på att gå ner i källaren och rota fram allt julpynt – i helgen händer det. Ska göra ett juljobb för Royal Design och började frenetiskt surfa efter inspiration och fastnade såklart i över en timme på Pinterest. Följer ni mig där by the way? Annars tycker jag att ni ska göra det – klick! Största inspirationen är fortfarande det gamla inredingsjobbet Elle Decoration gjorde hos bloggaren Malin Persson för några år sedan. En annan favorit är ju såklart Artilleriets juleditorial, snubblade också över Northern Sisters som hade en julworkshop som såg så förbannat mysigt ut! Den mysiga tillställningen hade jag velat gå på! Finns det några liknande event i Stockholm som ni vet om? Snacka om att komma i rätt julstämning!

Har ni några mer inspirationstips som kan stilla min jultörst? Haha! Har ni en blogg och tipsat om massa mysiga julpynt, DIY? Länka i kommemtarsfältet!

Jul-2018-pynt

Julpynt-2018-modernt

Hade gett min högra hand för denna skapelse, får kika second hand.

Oj, hur mysigt med ett julbröllop?

Julpynt

Eh, måste prova den lussekatten. Hur tjusiga pepparkakor?


3 kommentarer3 kommentarer om “Julpynt Inspiration 2018.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • För länge sedan var jag på en kusins bröllop i Norrland på självaste juldagen. Det var ett magiskt bröllop! Massor av snö, enormt många marschaller utanför kyrkan som lyste upp i vintermörkret. Samma sak i kyrkan, massor av ljus och vita blommor överallt. De kom med häst och släde till kyrkan klädda i päls. Det var som från en gammal svensk film! Men visst, det hade säkerligen inte varit samma magi över det hela om bröllopet hade varit i ett slaskigt grått Stockholm…

    Svara
  • Hej! Vet du var glasvaserna på första bilden kommer ifrån?

    Svara
  • Oh this is so cool! Looks so good! Thank you for sharing.

    Svara