window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | november 27, 2018

Vegetariska dagar, Dela ut resa till Miami, Nootka lansering och Nytt marmorbord!

Min helg i bilder

Ska vi kolla på hur förra veckan såg ut? Jag levde ju som ett galet hälsofreak – och har nog aldrig mått bättre. Det låter kanske laddat, men min mage mår ta mig tusan finemang. Måste dock tillägga för alla eventuella aspiranter att man kan bli lite extra pruttig av alla råa grönsaker, just saying så ni inte får en chock, haha. Så gör inte det om ni ska bjuda hem er drömhen på dejt. De första tre dagarna var mindre behagliga, egentligen var det bara andra och tredje dagen som var tuffa, sedan släppte det. Det är egentligen knäppt hur snabbt man anpassar sig. Bara för att jag börjat dricka koffeinfritt kardemumma te så har Lorpan såklart också hakat på det spåret. Eller i ärlighetens namn så är det antagligen för att han inte orkar koka eget kaffe och rider på min tevåg.

Imorgon är det över. Om jag klarat tio dagar utan snus, känns det ju förbannat korkat att börja igen även om det är en syssla jag håller varmt om hjärtat. Jag trånar nog faktiskt mest efter en kopp nybryggt kaffe på morgonkvisten. Det bästa med den här utmaningen är att mängden jag konsumerat tidigare känns helt orimlig. Tio koppar kaffe om dagen känns ju helt absurt. Eller mängden kött? Blä, blir typ äcklad av det nu. Kommer till hundra procent dra ner min köttkonsumtion rejält. Känner mig så lätt i magen. Vet inte hur jag ska förklara känslan, som att någon gått in med en dammsugare och tömt mig på all skit (bokstavligen talat, haha). Känner mig inte tung i kistan på samma sätt. Däremot har jag varit hungrig konstant, vill äta på något precis hela tiden.

Ni ska såklart få en mer utförlig guide av detoxen.

Min helg i bilder_-2

Jag älskar att träffa er bloggläsare, extra lycklig blir man ju när man får langa över ett presentkort på 10 000 kronor till en av er. Grattis Anneli – ser framemot att se dig plaska i havet i Miami. Jag har precis löst en riktigt finfin överraskning till er som kommer upp om någon vecka tillsammans med Refunder, som jag tror att ni kommer att ÄLSKA!

Vet inte vad som hänt men mitt ansikte var så svullet hela förra veckan, för att inte tala om mina ögonlock. Ser ju knappt något på den här bilden, haha. Snacka om att det är något som kommer med åldern.

Lisa Olsson hade bjudit in till pressfrukost för att presentera sitt märke Nootka – som jag älskar. Har redan smygklämt på hela kollektionen då vi sitter på samma kontor med Adoore. Gulliga Lisa, hon är så rar. Verkligen en genomsnäll person, som har sådan fantastisk känsla för färg, form och ljus. Hon har ett lugn över sig, blir avslappnad bara jag kollar på henne. Haha, hon borde typ bli healer vid sidan av.

Nootka

Gah, hela kollektionen är helt magisk. Ni hittar alla smycken här!

lisa-olsson-nootka

Så tjusigt!
Min helg i bilder

Ryckte på smilbanden när jag gick förbi tvn och såg Renée Nyberg i en av våra Adooreklänningar. Hade helt glömt av att hon skulle ha på sig den eftersom programmen spelas in ett tag innan. Hon är bra stilig hon!

Okej, det här ser ju löjligt enkelt ut – och det är det, men så gott. Lorpan var inte lika imponerad: ”Ska du bara äta det där”. Om det är något jag alltid har i kylen så är det färsk broccoli, har det till allt. Insett att jag föredrar mat med rejält tuggmotstånd, knapriga saker. Okej, denna festliga skapelse består enbart av: rostade pumpafrön (livet, ha alltid det hemma), broccoli, laktosfri halloumi, mynta, basilika och vattenmelon.

Jag älskar rymden på vårt kontor på No18. För några veckor sedan jag la beslag på det här bordet till kontoret från en auktionssida.

Riktigt dålig kvalité på den här bilden. Min Iphone har gått sönder eller den har varit sönder i över en månad, men jag har inte ”hunnit” ta tag i det för måste bege mig till Rörstrandsgatan för att lämna in den.


17 kommentarer



17 kommentarer om “Vegetariska dagar, Dela ut resa till Miami, Nootka lansering och Nytt marmorbord!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart kommer den vita mattan med svart ram runt ifrån? Är det layered? Den är urfin!

    Svara
  • Så besviken på att du tagit bort kommentarerna i förra inlägget 🙁

    Svara
  • Haha, va? Jag har inte tagit bort en enda kommentar. Gör aldrig det : ) Kanske din webbläsare som bråkar : )

    Svara
  • Det fattas minst två kommentarer; min och den som jag svarade på. Jag skrev att jag höll med kommentaren samt att herhour påminner om daily forni.

    Svara
  • Den kommentaren är kvar? Iallafall i min webbläsare. Det kan strula för de håller på att flytta bloggenlayouten till samma som Her Hour, så det kan vara att något strular just nu. Men jag kan försäkra dig om att jag inte tagit bort den : )

    Svara
  • Jag ser kommentaren, och gjorde det även igår. Det är inte du som kollar under fel inlägg?

    Svara
  • Men du använder väl din Huawei telefon????! 😂😂😂 Eller oj… Ljög du i det blogginlägget??

    Svara
  • När det är sponsrade inlägg får de ofta endast låna produkten. Kommer f.ö. aldrig förstå varför folk läser bloggar som så uppenbart stör dem. Varför slösa bort sitt liv på att vara så irriterad att man måste håna folk, men folk som du kanske för en kick av det.

    Svara
  • Slutar också snusa! Har så dålig koncentration så i princip var ordet Snus allt jag kunde läsa av din text. Så illa!! Allt snurrar och jag känner mig så jäkla irriterad. Slutar inte pga hälsa utan pga gravid haha 🙂

    Svara
  • Alltså får man säga att snusa är livet? Haha! Hemskt! Men mina arbetsdagar är inte lika härliga utan mitt snus men jag ska verkligen försöka hålla mig borta nu! Läskigt att vara så beroende av något!

    Wihoooo!!!! GRATTIS VAD KUL!

    Svara
  • Jaa, det får man, snus e gött! (och faktiskt bra för tänderna har jag fått lära mig, dödar bakterier och man får tex. inte hål alls lika lätt, dock kanske snus inte ger den fräschaste kulören på tänderna, syns dock inte på dig Petra.)Skall dock också försöka sluta, men inte nu..

    Svara
  • Den där maten såg riktigt god ut!

    Svara
  • Glöm inte att ersätta proteinet i kött etc. med vegetariska alternativ. Det kan vara därför du är hungrig. Jag har varit vegetarian länge och är nu vegan, och för mig är det viktigaste att se till att få i mig tillräckligt med protein – annars blir jag hungrig direkt. Obs att det absolut inte är svårt att få i sig protein som vegetarian/vegan (trots att många påstår det…) men man måste tänka på att inte bara ta bort köttet utan att ersätta det med något. Kul att du gillar vego för övrigt och kan tänka dig att äta mer av det! 🙂

    Svara
  • Vad är dina bästa tips att ersätta med? Hjälp! Haha, jag behöver massa inspiration!

    Svara
  • Det beror på vad du gillar. Jag äter mycket bönor, men gillar även Oumph, pulled oats (fast det kanske inte funkar för dig pga att det är gluten i havre?) m.m.
    Torkad sojafärs är grymt att ha hemma, det är super att ersätta köttfärs med. Koka upp i lite buljong och använd sedan som vanlig färs. Det har högt proteininnehåll och eftersom det är torrvara så håller det länge. Finns även som grytbitar.
    Det finns även diverse bönbiffar att köpa (eller göra själv). Anamma har formbar färs om man vill göra egna biffar eller ’köttbullar’.
    Jag äter en del seitan också, men det är ju typ ren gluten så det funkar väl inte för dig.:).
    Hälsans kök har också många goda produkter (biffar, korv, vegbullar mm).

    Svara
  • Hej Petra, jag älskar Herhour, mest för att jag fullkomligt älskar din stil. Många av dina outfits har hamnat i min mapp på datorn som heter Fashion Inspo. Love

    Du har tyvarr fått ganska mkt kritik dock för den nya sidan (bloggbevakning), förstår hur folk tänker men tycker de är lite orättvisa. Varför ska du skriva om teknik och politik när det inte är ditt område liksom. Men kan du inte bemöta kritiken ändå? Ser att du har ignorerat ganska manga kommentarer kring det här, plus det här med att de tycker du och forni nu ju blir konkurrenter på nått sätt.

    Hade vart intressant med din point of view.

    Svara
  • Snyggt bord! Vad heter auktionssidan? Min mamma kollar efter soffbord och jag hjälper henne att leta men tycker att det är svårt att hitta.

    Kram

    Svara